ATP
Ο Ramos νικητής στο Εστορίλ (vid)

 
Albert Ramos-Vinolas
Albert Ramos-Vinolas © Millennium Estoril Open
tn team Δευτέρα, 03 Μαϊος 2021 - 2:00

O Albert Ramos-Vinolas ήταν ο μεγάλος νικητής του Estoril Open, κατακτώντας τον 3ο τίτλο της καριέρας του.

Μετά από έναν συναρπαστικό τελικό, ο Ramos-Vinolas κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Cameron Norrie με 4-6, 6-3, 7-6 (3) και να κατακτήσει τον τίτλο στο 250άρι του Εστορίλ στην Πορτογαλία.

"Σημαίνει πολλά για μένα. Έχω κερδίσει 3 τίτλους στην καριέρα μου, οπότε αυτή είναι μια από τις 3 καλύτερες εβδομάδες της καριέρας μου. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν πολύ δύσκολος ο αγώνας με τον Cameron. Έκανε εκπληκτικό τουρνουά. Είμαι χαρούμενος για μένα, αλλά ταυτόχρονα λυπάμαι για τον Cameron, γιατί είναι καλός μου φίλος και επίσης άξιζε να κερδίσει αυτό το τουρνουά όσο και γω", είπε ο 33χρονος Ισπανός μετά από τον αγώνα.

O Ramos βρέθηκε πίσω με σετ και με break στο 4-6, 1-2, αλλά κατάφερε μετά από ένα game με 6 ισοπαλίες να κάνει το break back και να ισοφαρίσει σε 2-2. Στο επόμενο game o Ισπανός επέστρεψε από το 0-40 και κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-2. Αργότερα έκανε νέο break και πήρε το 2ο σετ με 6-3. Στο 3ο σετ οι δυο παίκτες αντάλλαξαν νωρίς από ένα break και τελικά έλυσαν τις διαφορές τους στο tie-break, όπου ο Ramos ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 7-3.

Αυτός ήταν ο 3ος τίτλος καριέρας για τον Ramos, που κέρδισε το Swedish Open στο Bastad της Σουηδίας το 2016 και το Swiss Open στο Gstaad της Ελβετίας το 2019. Ο Ισπανός έχει χάσει ακόμα 7 τελικούς, συμπεριλαμβανομένου του Monte-Carlo Masters το 2017.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots