ATP
Miami Open: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Andrey Rublev
Andrey Rublev © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 02 Απριλίου 2021 - 11:45

Οι δυο ημιτελικοί του μονού ανδρών ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα του Miami Open. Δείτε το αναλυτικά.

Το Miami Open φέτος ξεκίνησε με αρκετές απουσίες ηχηρών ονομάτων και εξελίχθηκε με μεγάλες εκπλήξεις. Όλα αυτά, είχαν ως αποτέλεσμα στα ημιτελικά να μπει μόνο ένας εκπρόσωπος από το Top 10, ο Andrey Rublev, ενώ κανείς από τους τέσσερις ημιφιναλίστ δεν έχει κερδίσει τόσο μεγάλο τίτλο στο παρελθόν.

Σήμερα θα γίνει γνωστό το ζευγάρι του τελικού των ανδρών, που σε κάθε περίπτωση θα αποτελείται από παίκτες που δεν έχουν κερδίσει τίτλο Masters 1000 στο παρελθόν.

Στον πρώτο ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 20:00 ώρα Ελλάδας, θα αναμετρηθούν οι Jannik Sinner και Roberto Bautista Agut. Αμφότεροι κάνουν ένα εκπληκτικό τουρνουά, με τον Sinner στα 19 του να έχει βεβαίως όλο το μέλλον μπροστά του και να συμμετέχει προς το παρόν στον 1ο του ημιτελικό σε Masters. O 32χρονος Bautista Agut είναι ο πιο έμπειρος παίκτης από τους τέσσερις των ημιτελικών, ούτε εκείνος όμως έχει μεγάλη εμπειρία από αγώνες σαν κι αυτούς. Θα είναι μόλις η 4η παρουσία του σε ημιτελικό Masters και θα διεκδικήσει τη 2η πρόκρισή του σε τελικό, μετά το Shanghai Masters του 2016.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο τους είχαν αναμετρηθεί άλλη μια φορά στο παρελθόν, στο αρκετά πρόσφατο φετινό Dubai Tennis Championships στο Ντουμπάι. Είχε γίνει ένα πολύ ωραίο ματς και νικητής ήταν ο Sinner, με 6-4, 3-6, 7-5.

Στον δεύτερο ημιτελικό, που θα αρχίσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας, θα αναμετρηθούν οι Andrey Rublev και Hubert Hurkacz. O Rublev, φαβορί στη διοργάνωση πλέον, έχει περισσότερες νίκες από κάθε άλλον φέτος (20) και μια καλή ευκαιρία να προκριθεί στον πρώτο του Masters τελικό, όντας ήδη στον πρώτο του ημιτελικό.

Πρώτος ημιτελικός σε Masters -και σημαντικότερος στην καριέρα του μέχρι τώρα- θα είναι και για τον Hurkacz, που έχει κερδίσει τον Rublev στη μοναδική προηγούμενη συνάντησή τους, σε αγώνα που έγινε στο χώμα, για τον 2ο γύρο του Masters της Ρώμης το 2020.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (02/04):

Grandstand:
20:00 Roberto Bautista Agut [7] v. Jannik Sinner [21] COSMOTE SPORT 6HD
02:00 Andrey Rublev [4] v. Hubert Hurkacz [26] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots