ATP
Πρόκριση για Auger-Aliassime, εκτός ο Cilic (vid)

 
Felix Auger-Aliassime
Felix Auger-Aliassime @TennisTV
tennisnews team Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 - 23:11

O Felix Auger-Aliassime πέτυχε μια "καθαρή" νίκη επί του Henri Laaksonen και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Bett1Hulks Indoors στην Κολωνία. Εκτός έμεινε ο Marin Cilic, ο οποίος ηττήθηκε από τον Alejandro Davidovich Fokina.

Ο Auger-Aliassime επιβλήθηκε με 6-4, 6-1 του Laaksonen στον 2ο γύρο του Bett1Hulks Indoors στην Κολωνία, σε έναν αγώνα που δεν ήρθε αντιμέτωπος με break point και εκμεταλλεύτηκε τα 3 από τα 5 break points που δημιούργησε.

Το 1ο σετ ήταν αμφίρροπο και ο Ελβετός qualifier έδωσε μάχη για να κρατηθεί σε αυτό, όμως στο 10ο game, στο 2ο set point του ο Auger-Aliassime "έσπασε" το σερβίς του για 1η φορά και άνοιξε το δρόμο για την πρόκριση. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε στο 2ο σετ ο 20χρονος Καναδός, κάνοντας break στο 2ο (2-0) και στο 6ο game (5-1).

Στα προημιτελικά του 1ου από τα 2 τουρνουά που θα γίνουν στην Κολωνία, για τη σειρά 250 της ΑΤΡ, ο Auger-Aliassime θα αντιμετωπίσει τον Radu Albot, που κέρδισε χθες μετά από μια μεγάλη μάχη τον Oscar Otte, με 6-4, 5-7, 7-5.

Ο 21χρονος Alejandro Davidovich Fokina επέστρεψε από σετ και break πίσω για να κερδίσει τον Marin Cilic με 3-6, 7-6 (3), 6-2, εξασφαλίζοντας επίσης την είσοδό του στα προημιτελικά. Θα είναι ο 2ος προημιτελικός του σε ΑΤΡ διοργάνωση, μετά τη συμμετοχή του στα ημιτελικά του Εστορίλ πέρσι. Θα αντιμετωπίσει τον Dennis Novak, που χθες κέρδισε τον Benoit Paire με 6-3, 6-4.

Τέλος, ο Roberto Bautista Agut επιβλήθηκε του Gilles Simon με 6-4, 7-6 (5) και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Hubert Hurkacz, που απέκλεισε χθες τον Mischa Zverev με 6-4, 6-3, ενώ ο κορυφαίος του ταμπλό, Alexander Zverev, κέρδισε τον Fernando Verdasco με 6-4, 6-1 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Lloyd Harris.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots