ATP
Schwartzman: "Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής"

 
Schwartzman: "Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής"
Schwartzman: "Θέλω να είμαι πρωταγωνιστής"
tennisnews team Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019 - 9:08

Ο Diego Schwartzman αποζητά στο κάτι παραπάνω για το 2020, επισημαίνοντας πως στόχος του είναι να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα σημαντικότερα τουρνουά.

"Θέλω να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο επίπεδο και να είμαι πρωταγωνιστής στα μεγάλα τουρνουά. Είχα μια θαυμάσια σεζόν και αν το 2020 καταφέρω να πετύχω τουλάχιστον τα ίδια, θα ήμουν ευχαριστημένος. Φυσικά όμως, θα ήθελα να βελτιώσω τη θέση μου και να βρεθώ πιο κοντά στο Top 10", δήλωσε ο Schwartzman, ο οποίος τερμάτισε τη χρονιά στο Νο.14 του κόσμου.

Ο 27χρονος Αργεντινός, ο οποίος έχει φτάσει έως το Νο.11 της παγκόσμιας κατάταξης, κέρδισε έναν τίτλο το 2019, στο Los Cabos του Μεξικού, ενώ πέτυχε συνολικά 40 νίκες και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του US Open.

Όπως οι περισσότεροι παίκτες από το Top 20, o Schwartzman θα ξεκινήσει τη σεζόν του από την Αυστραλία, όπου θα φιλοξενηθεί το ATP Cup (3-12 Ιανουαρίου).

"Είναι ένα πολύ σημαντικό τουρνουά. Παίζουμε ως ομάδα, αλλά κερδίζουμε βαθμούς και χρήματα. Είναι πολύ σημαντικότερο από πολλά τουρνουά που γίνονται στις αρχές της σεζόν. Για μένα, είναι μια μεγάλη επιτυχία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots