ATP
Εντυπωσιακός Humbert, στον 2ο προημιτελικό σε Masters (vids)

 
Εντυπωσιακός Humbert, στον 2ο προημιτελικό σε Masters (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 12:18

O Ugo Humbert κέρδισε σε λιγότερο από μια ώρα τον JJ Wolf και συνεχίζει την πολύ εντυπωσιακή του πορεία στη Σαγκάη, για να προκριθεί στον 2ο προημιτελικό της καριέρας του σε ένα Masters. Τη μεγάλη πορεία του συνεχίζει και o Nicolas Jarry.

Μόλις 57 λεπτά χρειάστηκε ο Humbert, για να επιβληθεί του Wolf με 6-1, 6-2 και να πάρει την πρόκριση για τα προημιτελικά του Shanghai Masters.

Ο 25χρονος Γάλλος έκανε ένα πολύ εντυπωσιακό παιχνίδι, χάνοντας μόλις 3 πόντους από τη γραμμή του σερβίς σε ολόκληρο το ματς (32/35) και κάνοντας 2 break σε κάθε σετ στο σερβίς του Wolf, αξιοποιώντας τα 4 από τα 6 break points που είχε συνολικά στο ματς.

Για 2η φορά στην καριέρα του προκρίθηκε σε έναν τόσο μεγάλο προημιτελικό, 3 χρόνια μετά την πορεία του μέχρι τα προημιτελικά του Paris Masters, στην πατρίδα του, Γαλλία.

O Humbert, ο οποίος θυμίζουμε απέκλεισε τον Στέφανο Τσιτσιπά στον 3ο γύρο της Σαγκάης, εξασφάλισε και την επιστροφή του στο Top 30 της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο.34 που βρίσκεται σήμερα. Η πορεία του μέχρι τα προημιτελικά του εξασφαλίζει άνοδο στο Νο.29, ενώ με νίκη και είσοδο στα ημιτελικά θα ανεβεί για 1η φορά στην καριέρα του στο Νο.23 ή στο Νο.24.

Ο αντίπαλός του στα προημιτελικά θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης του Tommy Paul με τον Andrey Rublev.

Στον πρώτο προημιτελικό της καριέρας του σε ένα Masters προκρίθηκε νωρίτερα ο Nicolas Jarry, ο οποίος κέρδισε τον Diego Schwartzman με 6-3, 5-7, 6-3, έπειτα από μεγάλη μάχη 2 ωρών και 24 λεπτών.

Ο Jarry συνεχίζει τη φανταστική του σεζόν με ακόμα μια σπουδαία εβδομάδα και είναι κοντά στο νέο career high. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Carlos Alcaraz και Grigor Dimitrov.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots