Μια πρωτιά και ένας ημιτελικός για τον Λαζαρίδη στο Τελ Αβίβ

 
Γιώργος Λαζαρίδης
Γιώργος Λαζαρίδης
tn team Σάββατο, 04 Ιουνίου 2022 - 12:04

Στο δυνατό διεθνές τουρνουά του Τελ Αβίβ στο Ισραήλ αγωνίστηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης αυτή την εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά στο διπλό και κατακτώντας την 1η θέση στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας στα μονά.

Ο Λαζαρίδης γνώρισε την ήττα στον 2ο γύρο του μονού, όπου προκρίθηκε με bye, στο Israel Open στο Τελ Αβίβ από τον Sergei Lysov με 2-6, 7-5, 2-6 έπειτα από ένα κλειστό ματς.

Στη συνέχεια έπαιξε στο ταμπλό δεύτερης ευκαιρίας της δυνατής διοργάνωσης της ITF2 κατηγορίας, όπου έχασε μόνο 2 games και πήρε την 1η θέση. Πέρασε με bye στα ημιτελικά, όπου κέρδισε τον Meir Ben Abu με 6-0, 6-0, ενώ στον τελικό επιβλήθηκε του Genadi Kohanov με 6-2, 6-0.

Στο διπλό ο Λαζαρίδης συνεργάστηκε με τον Ισραηλινό Guy Sasson. Στον 1ο γύρο κέρδισαν τον Ισραηλινό Genadi Kohanov και τον Ολλανδό Maikel Scheffers, με 6-3, 6-1.

Προκρίθηκαν στα ημιτελικά, όπου αντιμετώπισαν τους κορυφαίους του ταμπλό, τον Γάλλο Frederic Cattaneo και τον Ιάπωνα Takuya Miki. Έπαιζαν καλά, αλλά δυστυχώς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν ενώ ήταν πίσω με 3-6, 0-3 στο 2ο σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots