Πρωταθλητής στο διπλό ο Λαζαρίδης στο Σετούμπαλ (pics)

 
Πρωταθλητής στο διπλό ο Λαζαρίδης στο Σετούμπαλ (pics)
tn team Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2023 - 11:45

Μετά την πορεία του μέχρι τον τελικό την προηγούμενη εβδομάδα, ο Γιώργος Λαζαρίδης κέρδισε και έναν τίτλο στην παρουσία του στο Σετούμπαλ στην Πορτογαλία, στο τουρνουά CTS 75th Anniversary Wheelchair International Open της ITF.

Ο Έλληνας πρωταθλητής και ο Βρετανός Andrew Penney, Νο.2 στο ταμπλό του τουρνουά του Σετούμπαλ, κατέκτησαν τον τίτλο στο διπλό της hardcourt διοργάνωσης της ITF που φιλοξενήθηκε στην πόλη της Πορτογαλίας.

Στον 1ο γύρο απέκλεισαν τον Μαροκινό Said Himam και τον Βραζιλιάνο Weslley Jose με 6-4, 6-1. Στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Πορτογάλων Carlos Leitao και Jean-Paul Melo με 6-1, 6-1, ενώ στον τελικό κέρδισαν και το Νο.1 του ταμπλό, τον Πολωνό Jakub Dominik Bukala και τον Ισπανό Enrique Siscar Meseguer, με 6-4, 6-3.

Ο τίτλος αυτός ήρθε λίγες μέρες μετά την πορεία των Λαζαρίδη και Penney μέχρι τον τελικό, στο πρώτο τουρνουά του Σετούμπαλ, που ολοκληρώθηκε το περασμένο Σάββατο. Εκεί είχαν παίξει ξανά με τους Bukala και Meseguer στον τελικό, γνωρίζοντας την ήττα με 6-7 (5), 6-0, 10-4.

Στο μονό της διοργάνωσης του Σετούμπαλ, ο Λαζαρίδης είχε πολύ καλή πορεία μέχρι τα ημιτελικά. Στην πρεμιέρα του κέρδισε τον Πορτογάλο Joao Sanona με 6-0, 6-0, ενώ στα προημιτελικά επιβλήθηκε του Weslley Jose με 6-2, 6-2. Στα ημιτελικά ηττήθηκε από τον συμπαίκτη του, Andrew Penney, με 6-1, 6-0.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots