Πρωταθλητής Ελλάδας για 8η φορά ο Στέφανος Διαμαντής

 
Πρωταθλητής Ελλάδας για 8η φορά ο Στέφανος Διαμαντής
© Evi Baloo
tn team Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2021 - 17:22

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα τένις με αμαξίδιο στα γήπεδα του Lyttos Beach στην Κρήτη, με πρωταθλητή τον Στέφανο Διαμαντή για 8η διαδοχική φορά.

Ο Στέφανος Διαμαντής, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός μας εκπρόσωπος στους φετινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και είναι ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας τα τελευταία χρόνια στην κατάταξη, πήρε την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα για 8η συνεχόμενη διοργάνωση.

Τη 2η θέση κατέλαβε ο Κωνσταντίνος Διαλεκτόπουλος και την 3η θέση ο Επαμεινώνδας Σταμάτης. Ο Διαμαντής αναδείχθηκε πρωταθλητής και στο διπλό, όπου μοιράστηκε το court με τον Ραφαήλ Πατρωνίδη, κερδίζοντας στον τελικό τους Αριστομένη Νικολόπουλο και Παναγιώτη Χριστόφορο. Την 3η θέση στο διπλό πήραν οι Επαμεινώνδας Σταμάτης και Στέφανος Μπάμπης.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, που φιλοξενήθηκε στη Lyttos Beach Tennis Academy στη Χερσόνησο του Ηρακλείου στην Κρήτη, συνδιοργανώθηκε από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και την Περιφέρεια Κρήτης.

Τη διοργάνωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπρόεδρος του ΕΑΚΗ, Εύα Σημαιάκη, ως εκπρόσωπος του Υφυπουργού αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής και μέλος του ΔΣ της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργος Καπελλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΕΠΕ, Χρήστος Τζαμούσης, καθώς και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Αντώνης Παπαδάκης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots