Το πάλεψε η Παπαμιχαήλ

 
Το πάλεψε η Παπαμιχαήλ
tn team Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 - 19:06

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ έδωσε μεγάλη μάχη με την Lois Boisson στα ημιτελικά του W35 τουρνουά της ITF στην Τεράσα της Ισπανίας, αλλά ηττήθηκε στα 3 σετ και έμεινε εκτός τελικού.

Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την 31χρονη Ελληνίδα τενίστρια, που κατάφερε να το οδηγήσει σε 3ο σετ και πάλεψε για μια μεγάλη πρόκριση, όμως τελικά η Γαλλίδα Boisson επικράτησε με 6-3, 0-6, 6-1.

Θυμίζουμε πως η Boisson είχε κερδίσει την Παπαμιχαήλ με 6-2, 6-0 την Κυριακή για τον τελικό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων στην Αλαμινό της Λάρνακας και σήμερα έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες, κάνοντας γενικά μια πολύ εντυπωσιακή σεζόν.

Σήμερα φάνηκε πιο ευάλωτη και η Παπαμιχαήλ κατάφερε να κυριαρχήσει στο 2ο σετ και να το κερδίσει με 6-0, όμως στο 3ο σετ η 20χρονη Γαλλίδα αντεπιτέθηκε και τελικά έφτασε στη νίκη σε 2 ώρες και 5 λεπτά.

Ήταν μια καλή εβδομάδα για την Παπαμιχαήλ, που μετά την Αλαμινό, όπου ήταν φιναλίστ στο μονό και πρωταθλήτρια στο διπλό, ταξίδεψε απευθείας στην Τεράσα της Ισπανίας, για να αφήσει θετικό πρόσημο σε ακόμα ένα δυνατό τουρνουά 25.000 δολαρίων συμμετέχοντας σε 2 ημιτελικούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots