2ος συνεχόμενος τίτλος για τη Σακελλαρίδη στη Hammamet

 
2ος συνεχόμενος τίτλος για τη Σακελλαρίδη στη Hammamet
tennisnews team Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 - 16:13

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη και η Oana Gavrila αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες για 2ο συνεχόμενο τουρνουά 25.000 δολαρίων, στη Hammamet της Τυνησίας.

Η Σακελλαρίδη και η Gavrila κέρδισαν στον σημερινό τελικό τις Γαλλίδες Emam Lene και Astrid Lew Yan Foon με 6-1, 6-3 και αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες στο ITF W35 τουρνουά της Hammamet στην Τυνησία.

Ήταν ο 2ος διαδοχικός τίτλος για την 20χρονη Ελληνίδα και την Ρουμάνα συμπαίκτριά της, με την οποία έχουν κατακτήσει μαζί 5 τίτλους συνολικά.

Είχαν κερδίσει και την προηγούμενη εβδομάδα τίτλο, στα ίδια γήπεδα, σε χωμάτινη επιφάνεια, σε 35άρι τουρνουά στη Hammamet.

Αυτή την εβδομάδα έφτασαν τις 7 διαδοχικές νίκες και πήραν τον τίτλο χωρίς να χάσουν σετ. Στα προημιτελικά, όπου πέρασαν με bye, είχαν κερδίσει τη Γιαπωνέζα Shiho Akita και τη Βουλγάρα Denislava Glushkova με 6-2, 6-4, ενώ στα ημιτελικά επιβλήθηκαν των Ιταλίδων Enola Chiesa και Jennifer Ruggeri με 6-2, 6-0.

Για τη Σακελλαρίδη, που βρίσκεται στο Νο.164 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών, αυτός ήταν ο 3ος φετινός τίτλος, μετά το W50 στο Nonthaburi της Ταϊλάνδης και το W35 στη Hammamet, καθώς και ο 19ος συνολικά στην καριέρα της στα διπλά. Έχει κερδίσει ακόμα 4 τίτλους στα μονά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots