Εκτός 8άδας έπειτα από μάχη η Αδαλόγλου

 
Μάγδα Αδαλόγλου
Μάγδα Αδαλόγλου
tn team Πέμπτη, 06 Απριλίου 2023 - 19:57

Μια μεγάλη μάχη έδωσε και σήμερα η Μάγδα Αδαλόγλου στο Monastir της Τυνησίας, αλλά μετά από ένα παιχνίδι στα 3 σετ με τη Βρετανίδα Talia Neilson Gatenby, Νο.5 στο ταμπλό, ηττήθηκε και έμεινε εκτός προημιτελικών στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στη φάση των "16" της διεθνούς διοργάνωσης της ITF που διεξάγεται στα σκληρά γήπεδα του Monastir ολοκλήρωσε την πολύ καλή προσπάθειά της η Μάγδα Αδαλόγλου.

Η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια είχε ξεκινήσει από τα προκριματικά και πέτυχε 3 νίκες μέσα σε ένα διάστημα περίπου 30 ωρών, για να φτάσει μέχρι τον 2ο γύρο του κυρίως ταμπλό.

Σήμερα διεκδίκησε μια νέα μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά, αλλά ηττήθηκε στα 3 σετ από τη 17χρονη Βρετανίδα Talia Neilson Gatenby, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.688 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, με 6-2, 3-6, 6-0.

Η Μάγδα έκανε και σήμερα μια καλή προσπάθεια, ανατρέποντας το 2-6, 1-3, για να στείλει το παιχνίδι σε 3ο σετ, χάρη σε ένα σερί 5 κερδισμένων games που έκανε. Στο 3ο σετ όμως η ταλαντούχα τενίστρια από τη Μεγάλη Βρετανία είχε περισσότερες δυνάμεις και έκανε την αντεπίθεσή της, για να ολοκληρώσει το ματς σε 93 λεπτά.

Θυμίζουμε πως την Τρίτη η Μάγδα έδωσε και τους δυο αγώνες της για το προκριματικό ταμπλό, κερδίζοντας την Diana Maria Mihail με 6-0, 6-2 και την Emmanuelle Girard με 6-3, 7-6 (3), ενώ την Τετάρτη έπαιξε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό με την Savanna Ly-Nguyen, την οποία κέρδισε με 3-6, 6-0, 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots