Μεγάλη πρόκριση για την Αδαλόγλου στo Monastir

 
Μεγάλη πρόκριση για την Αδαλόγλου στo Monastir
tennisnews team Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 - 19:22

Η Μάγδα Αδαλόγλου έδωσε συνέχεια στις επιτυχίες της στο Monastir της Τυνησίας, παίρνοντας την πρόκριση μετά από μια πολύ μεγάλη μάχη με την Savvana Ly-Nguyen, για να μπει στις "16" καλύτερες της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Η Αδαλόγλου πάλεψε για 2 ώρες και 21 λεπτά απέναντι στην Ly-Nguyen από το Βιετνάμ, για να πανηγυρίσει στο τέλος μια σπουδαία νίκη με 3-6, 6-0, 7-6 (4) και να προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του Magic Hotel στο Monastir της Τυνησίας.

Η Αδαλόγλου δεν χρειάστηκε μόνο να επιστρέψει από το χαμένο 1ο σετ, αλλά και να ανατρέψει το 0-3 στο 3ο σετ, στο οποίο κέρδισε 4 games στη σειρά και βρέθηκε μπροστά με 4-3.

Είχε break point και για το 5-3 η 23χρονη Ελληνίδα τενίστρια, δεν το αξιοποίησε όμως κι έτσι οι δυο παίκτριες έδωσαν μεγάλη μάχη στο αποφασιστικό σετ, με τη Μάγδα να κερδίζει τελικά τους 4 τελευταίους πόντους του tie-break και να το κατακτά με 7-4.

Η νίκη αυτή σε ένα δύσκολο ματς τριών σετ για τη Μάγδα, έρχεται λιγότερες από 24 ώρες μετά τη νίκη της επί της Γαλλίδας Emmanuelle Girard με 6-3, 7-6 (3) για τον τελευταίο γύρο των προκριματικών, που ήρθε μόνο λίγες ώρες μετά από την πρώτη της αναμέτρηση στο τουρνουά, απέναντι στη Ρουμάνα Diana Maria Mihail, την οποία κέρδισε με 6-0, 6-2.

Η Μάγδα έπαιξε δηλαδή 2 αγώνες χθες και πέτυχε αυτές τις 3 νίκες που την έβαλαν στις "16" καλύτερες της διοργάνωσης μέσα στις τελευταίες 30 ώρες!

Αύριο θα διεκδικήσει μια ακόμα πρόκριση η Ελληνίδα τενίστρια, απέναντι στη 17χρονη Βρετανίδα Talia Neilson-Gatenby, που βρίσκεται ήδη στο Νο.688 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και είναι πολύ ταλαντούχα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots