Στην 8άδα η Σακελλαρίδη

 
Στην 8άδα η Σακελλαρίδη
tennisnews team Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2021 - 21:01

Ακόμα μια σημαντική πρόκριση στην 8άδα ενός επαγγελματικού τουρνουά 15.000 δολαρίων πήρε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία απέκλεισε τη Victoria Bosio από την Αργεντινή, Νο.9 στο ταμπλό.

Η Σακελλαρίδη παραμένει στην Αττάλεια, όπου για μια ακόμα εβδομάδα αγωνίζεται στο Futures 15.000 δολαρίων του Club MegaSaray.

Τα προβλήματα της κακοκαιρίας ταλαιπώρησαν τη διοργάνωση και αυτή την εβδομάδα, μετά τα τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, που θυμίζουμε πως ακύρωσαν τους τελικούς, με αποτέλεσμα η Σαπφώ να αρκεστεί στη θέση της φιναλίστ, παρότι διεκδικούσε με αξιώσεις τον 1ο της επαγγελματικό τίτλο.

Αυτή την εβδομάδα τα πράγματα πήγαν ακόμα χειρότερα και το πρόγραμμα έμεινε πολύ πίσω. Μόλις χθες, η 17χρονη Ελληνίδα κατάφερε να δώσει τον αγώνα της για τον 1ο γύρο, κερδίζοντας την Τουρκάλα Zeynep Sonmez μετά από 2 ώρες μάχης, με 7-5, 4-6, 10-8.

Σήμερα, που υπό κανονικές συνθήκες θα γινόντουσαν οι τελικοί, η Σαπφώ απέκλεισε και τη Victoria Bosio από την Αργεντινή, Νο.9 στο ταμπλό και Νο.457 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κερδίζοντάς την με 6-4, 4-6, 10-4.

Με όσους αγώνες είχαν 3ο σετ να κρίνονται σε ένα super tie-break, κατάφεραν σήμερα να ολοκληρωθούν οι αγώνες για τον 2ο γύρο, που σημαίνει πως αύριο θα ξεκινήσει η προημιτελική φάση από το πρωί και αν το επιτρέψει ο καιρός αργότερα θα γίνουν και οι ημιτελικοί.

Η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει τη lucky loser Nuria Brancaccio από την Ιταλία, που πέτυχε εντυπωσιακή νίκη χθες ενάντια στη Ρωσίδα Vlada Koval, No.7 στο ταμπλό και Νο.410 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots