Εκτός συνέχειας στο κυρίως ταμπλό του Les Petits As o Παγώνης

 
Εκτός συνέχειας στο κυρίως ταμπλό του Les Petits As o Παγώνης
tn team Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 - 19:44

Ο Ραφαήλ Παγώνης δεν θα συνεχίσει στους "32" του Les Petits As, καθώς ηττήθηκε από τον Luca Iliescu στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας αθλητής πέτυχε 3 νίκες στα προκριματικά της σπουδαίας διοργάνωσης του Tarbes της Γαλλίας.

Δεν τα κατάφερε στη σημερινή του αναμέτρηση απέναντι στον Luca Iliescu από τη Γαλλία ο Ραφαήλ Παγώνης, ο οποίος ηττήθηκε από τον ένα χρόνο μεγαλύτερό του και No.46 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 6-3, 6-2.

Θυμίζουμε πως ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.2 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.139 στην Ευρώπη, γεννηθείς το 2011, αγωνίστηκε στα προκριματικά του Les Petits As, όπου κέρδισε 3 παίκτες για να μπει στο κυρίως ταμπλό.

Στον 1ο γύρο είχε αποκλείσει τον Γάλλο Tom Lacides με 7-6 (4), 6-1, στη συνέχεια έβγαλε εκτός τον Βρετανό Samuel Fussell, Νο.10 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1, ενώ στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών επικράτησε του Κορεάτη Jungho Kim με 7-5, 6-3.

Χθες αγωνίστηκε και στο διπλό, όπου μαζί με τον Ταϊλανδό συμπαίκτη του, Phasin Sinchalong, ηττήθηκαν από την πολύ δυνατή ομάδα των Βούλγαρων Plamen Kolev και Dimitar Topchiyski, Νο.4 στο ταμπλό, με 6-3, 6-1.

Η εμπειρία του Les Petits As δεν τελειώνει ακόμα για τον Παγώνη, που έχει δικαίωμα να παίξει και στο bonus ταμπλό από εδώ και πέρα, όπου θα αγωνιστούν εκείνοι που δεν συνεχίζουν στους "32" του μονού.

Θυμίζουμε, τέλος, πως δεν είναι ο μόνος Έλληνας που βρέθηκε φέτος στα γήπεδα του Tarbes για τη σπουδαία και ιστορική juniors διοργάνωση, αφού στα προκριματικά αγωνίστηκαν επίσης η Λυδία Παναγιωτίδου και ο Αλέξανδρος Αυγέρης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots