Με δυο νίκες ξεκίνησε την πορεία του στο Les Petits As o Παγώνης

 
Με δυο νίκες ξεκίνησε την πορεία του στο Les Petits As o Παγώνης
tn team Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 - 20:46

Ο Ραφαήλ Παγώνης πραγματοποίησε ιδανικό ξεκίνημα στο Les Petis As, πετυχαίνοντας τις πρώτες δυο νίκες για το ταμπλό των προκριματικών. Τριπλή ελληνική εκπροσώπηση στο σπουδαίο τουρνουά της Γαλλίας, όπου αύριο θα αγωνιστούν και οι Αλέξανδρος Αυγέρης και Λυδία Παναγιωτίδου.

Ο Παγώνης έκανε ιδανικό ξεκίνημα στο ταμπλό των προκριματικών του Les Petis As, πετυχαίνοντας δυο νίκες μέσα σε λίγες ώρες και χρειάζεται μια ακόμα για να μπει στο κυρίως ταμπλό της μεγάλης διοργάνωσης που ανήκει στη Super Category της Tennis Europe στα 14άρια και παρότι ευρωπαϊκη, συμμετέχουν σ' αυτή οι καλύτεροι παίκτες του κόσμου στην κατηγορία.

Ο αθλητής του Ο.Α. Γλυφάδας, Νο.2 στην Ελλάδα στα 14άρια και Νο.134 στην Ευρώπη, κέρδισε πρώτα τον Γάλλο Tom Lacides με 7-6 (4), 6-1, ενώ για τον 2ο γύρο απέκλεισε τον Βρετανό Samuel Fussell, Νο.10 στο ταμπλό και Νο.46 στην Ευρώπη στα 14άρια, με 6-3, 6-1.

Προκρίθηκε έτσι στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο τον Κορεάτη Jungho Kim, που επίσης κέρδισε 2 αντιπάλους σήμερα χωρίς να απωλέσει σετ.

Στα προκριματικά των αγοριών συμμετέχει και ο Αλέξανδρος Αυγέρης, αθλητής του Α.Ο.Α. Αμπελ. Μενεμένης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.14 του ταμπλό και στο Νο.49 της Ευρώπης (Νο.1 στην Ελλάδα στα 14άρια), επομένως προκρίθηκε με bye στον 2ο γύρο, όπου θα κάνει αύριο την πρεμιέρα του, απέναντι στον Ρουμάνο David Ioan Arcip.

Το ίδιο ισχύει και για τη Λυδία Παναγιωτίδου, που για μόλις θέση έχασε την απευθείας είσοδο στο κυρίως ταμπλό και συνεπώς βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό των προκριματικών. Η αθλήτρια του Ο.Α. Θεσσαλονίκης, Νο.1 στη χώρα μας και Νο.28 στην Ευρώπη στα 14άρια, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή για τον πρώτο της αγώνα την Ρουμάνα Jasmine Maria Stroe.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots