Προελαύνει ο Μιχαλακόπουλος στα Τίρανα

 
Προελαύνει ο Μιχαλακόπουλος στα Τίρανα
tn team Παρασκευή, 09 Απριλίου 2021 - 16:36

Μια νέα πολύ καλή πορεία πραγματοποιεί ο Άλκης Μιχαλακόπουλος σε διεθνή τουρνουά της Tennis Europe, καθώς με την 3η του διαδοχική νίκη σήμερα μπήκε στα ημιτελικά του Tirana Open U12. Πολλές οι ελληνικές συμμετοχές στο τουρνουά της Tennis Europe.

Δίνοντας συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις του, ο Άλκης Μιχαλακόπουλος κέρδισε τον Καζάκο Mikhail Michshenko με 6-1, 6-3, για να προκριθεί στα ημιτελικά του Tirana Open U12, διοργάνωση της 2ης κατηγορίας στα 12άρια της Tennis Europe.

Ο Άλκης, ο οποίος δεν είχε χάσει ούτε ένα game στη φάση των ομίλων, κερδίζοντας με 6-0, 6-0 τους Amar Rama και Stefan Puiu, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ουκρανό Ivan Ushakov, για μια θέση στον τελικό.

Στα προημιτελικά έπαιξε και ο Θανάσης Ζαβουργιανός, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Ρουμάνο Andrei Radu, με 6-2, 6-1. Ο Θανάσης είχε κερδίσει στη φάση των ομίλων τον Γερμανό Philipp Kurzenberger με 6-4, 6-2 και τον Κοσοβάρο Diar Ymeri με 6-1, 6-0.

Στους ομίλους για το τουρνουά των αγοριών αγωνίστηκαν ακόμα οι Γρηγόρης Παπαϊωάννου και Νίκος Μητρόπουλος, ενώ στο τουρνουά των κοριτσιών για τα ελληνικά χρώματα αγωνίστηκαν η Ευθυμία Πετσούλα και η Κατερίνα Ουσταμπασίδου, που επίσης όμως ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στη φάση των ομίλων.

Όλα τα αποτελέσματα του Tirana Open U12

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots