Patras High Performance Tennis Camp

 
Patras High Performance Tennis Camp
Patras High Performance Tennis Camp
tennisnews team Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 - 17:38

Δύο από τις πρωτοπόρες ακαδημίες τένις στην Ελλάδα με χαρά ανακοινώνουν την συνεργασία τους για την δημιουργία ενός αξέχαστου αθλητικού γεγονότος.

Το Patras High Performance Tennis Camp είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 6 Ιανουαρίου 2024 στα κλειστά γήπεδα τένις της Πάτρας, και συγκεκριμένα στο Family tennis courts.

Οι προπονητές, Φοίβος Μιχαλόπουλος και Δημήτρης Χατζηνικολάου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με σκοπό να συγκεντρώσουν τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες και να τους μεταφέρουν γνώση και προπόνηση υψηλού επιπέδου.

Το ημερήσιο πρόγραμμα περιλαμβάνει:

  • 3 ώρες προπόνησης τένις
  • 1 ώρα γυμναστικής ημερησίως
  • Θεωρητικές διαλέξεις τακτικής

Δηλώσεις συμμετοχής : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι 15-12-2023

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Φοίβο Μιχαλόπουλο στο 6946 685861 και τον κ. Δημήτρη Χατζηνικολάου στο 6944 945243.

Patras High Performance Tennis Camp

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots