Wilson Tennis Tour 2024-Πράσινο Επίπεδο/Δεύτερο Τουρνουά 16/2/2024 - Προκήρυξη

 
Wilson Tennis Tour 2024-Πράσινο Επίπεδο/Δεύτερο Τουρνουά 16/2/2024 - Προκήρυξη
tn team Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2024 - 19:36

Το νέο έτος για άλλη μια φορά σηματοδοτεί την έναρξη των τουρνουά προετοιμασίας κάτω των δέκα ετών με πράσινη μπάλα, WILSON TENNIS TOUR 2024, που για πέμπτη χρονιά διωργανώνει ο Ο.Α.Βούλας με την συνεργασία της Chatzinikolaou Tennis Academy.

Ο δεύτερος μήνας του νέου έτους φέρνει και το δεύτερο τουρνουά της σειράς θεσμό για τις ηλικίες κάτω των 10 WILSON TENNIS TOUR 2024, με τις συμμετοχές να έχουν ανοίξει με καταληκτική ημερομηνία την Τετάρτη 14/2/2024 και ώρα 19:00 μ.μ.

Πληροφορίες στην προκήρυξη που ακολουθεί.

WILSON TENNIS TOUR 2024 - ΠΡΑΣΙΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ By Ο.Α. Βούλας

Chatzinikolaou Tennis Academy

Για Αγόρια-Κορίτσια κάτω των 10 ετών

Το Wilson Tennis tour αποτελείται από τρία ανεξάρτητα βαθμολογούμενα τουρνουά και ένα Masters, με τους οκτώ πρώτους αθλητές/αθλήτριες σε βαθμούς να δίνουν αγώνες round robin.

Ημερομηνίες τουρνουά με consolation 12-14/1/2024, 16-18/2/2024, 1-3/3/2024 και τα Masters 5-7/4/2024. Οι ημερομηνίες των τουρνουά ενδέχεται να αλλάξουν με βάση το πρόγραμμα αγώνων που θα ανακοινώσει η Ε.Φ.Ο.Α. και η ΙΑ ένωση τένις.

ΟΡΟΙ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν αγόρια και κορίτσια με έτος γέννησης 2014 - 2015 – 2016.

Το κόστος συμμετοχής προπληρώνεται μαζί με την δήλωση συμμετοχής. Για κάθε τουρνουά θα υπάρχει ξεχωριστή προκήρυξη και οι αθλητές θα πρέπει να δηλώνονται ξεχωριστά σε καθένα από αυτά.

Οι αγώνες θα διεξάγονται στο ένα σετ των 6 games (5-5 στα 7 games 6-6 tie break των 7 πόντων, no let rule), όπως ακριβώς στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Θα υπάρχει consolation για τους χαμένους του πρώτου γύρου. Η δήλωση συμμετοχής για το consolation γίνεται στον επιδιαιτητή αμέσως μετά από αγώνα χωρίς επιπλέον κόστος. Σε περίπτωση πολλών συμμετοχών το consolation ενδέχεται να γίνει με ένα μίνι σετ.

Θα υπάρχει βαθμολογία αθροιστική για τα τουρνουά και οι οκτώ καλύτεροι θα αγωνιστούν στο Masters σε αγώνες round robin.

 • Στο master μπορούν να αγωνιστούν οι 8 πρώτοι βαθμολογικά αθλητές.
 • Σε περίπτωση που κάποιος απο τους 8 αθλητές δε δηλώσει συμμετοχή θα μπορεί να αντικατασταθει απο τον επόμενο αθλητή (μέχρι τη 16η θέση).
 • Σε περίπτωση ισοβαθμίας της 8ης θέσης θα διεξάγονται μεταξύ των ισόβαθμων αθλητών αγώνες pool, πριν την έναρξη του Masters για το ποιος θα καταλάβει την 8η θέση. Οι αγώνες αυτοί θα γίνουν σε ημερομηνία που θα αποφασίσει η διοργανώτρια αρχή.

Βαθμολογία αθλητών: 1ος 100 βαθμοί, 2ος 80 βαθμοί, 3-4ος 60 βαθμοί, 5-8ος 40 βαθμοί, 9-16ος 20 βαθμοί, 16-32ος 10 βαθμοί, 32-64ος 5 βαθμοί.

Η βαθμολογία κάθε εβδομάδα θα αθροίζεται και θα μπορείτε να την ελέγχετε στο facebook, Instagram στο όμιλος αντισφαίρισης Βούλας και στο cta.gr/news

Επιτρέπετε το Coaching on court. Η καθοδήγηση των παικτών (coaching) επιτρέπεται mono κατά την διάρκεια των αλλαγών και όχι ανάμεσα στους πόντους.

Θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν την περίοδο των τουρνουά όπως αυτά ορίζονται από την Γ.Γ.Α και την Ε.Φ.Ο.Α.

Ενδέχεται η αλλαγή ημερομηνίας ή ακόμα και η ακύρωση κάποιου τουρνουά σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή αλλαγής του υγειονομικού πρωτοκόλλου λόγω επιδημικών συνθηκών της Περιφέρειας.

Ισχύει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α

ΕΠΑΘΛΑ-ΔΩΡΑ

 • Ο πρώτος και η πρώτη των Masters θα υπογράψει συμβόλαιο με την Wilson.Μία ρακέτα και ένα backpack δωρεάν και 50% σε προϊόντα της Wilson.
 • Δώρα σε όλους τους συμμετέχοντες.
 • Εκπτωτικές κάρτες από το E-Tennis
 • Εκπτωτικές κάρτες για τα προϊόντα της SIXZERO
 • Δώρα στους νικητές.


1ο WILSON TENNIS TOUR

Λήξη συμμετοχών Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 μέχρι 19:00μ.μ.
Έναρξη Αγώνων: Παρασκευή 12 Ιανουαρίου 2024
Λήξη αγώνων: Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2024
Ημερ. Παράτασης: Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024

2ο WILSON TENNIS TOUR

Λήξη συμμετοχών Τετάρτη14 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι 19:00μ.μ.
Έναρξη Αγώνων: Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024
Λήξη αγώνων: Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024
Ημερ. Παράτασης: Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

3ο WILSON TENNIS TOUR

Λήξη συμμετοχών Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι 19:00μ.μ.
Έναρξη Αγώνων: Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024
Λήξη αγώνων: Κυριακή 3 Μαρτίου 2024
Ημερ. Παράτασης: Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

MASTERS

Λήξη συμμετοχών Τετάρτη 2 Απριλίου 2024 μέχρι 19:00μ.μ.
Έναρξη Αγώνων: Παρασκευή 5 Απριλίου 2024
Λήξη αγώνων: Κυριακή 7 Απριλίου 2024
Ημερ. Παράτασης: Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΟΠΟΣ
Vari tennis park, << Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ >>, Αφροδίτης 76 Βάρη.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ
2 Χωμάτινα

ΕΠΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ
Θα ανακοινωθεί

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΩΝ
Γιώργος Χατζηνικολάου 6945993878

ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Θα ανακοινωθεί

Ταμπλό και πρόγραμμα θα ενημερώνονται καθημερινά στο facebook,Instagram όμιλος αντισφαίρισης Βούλας και στο cta.gr/news.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 • Μέσω email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..
 • Η δήλωση συμμετοχής πρέπει να αναφέρει απαραιτήτως, Ονοματεπώνυμο, Έτος γέννησης, κινητό τηλέφωνο και όμιλο ή ακαδημία που ανήκει ο αθλητής. Επίσης απαραίτητη είναι και η αποστολή του αποδεικτικού πληρωμής της συμμετοχής από την τράπεζα.
 • Πληροφορίες Γιώργος Χατζηνικολάου 6945993878

Όσοι δε δήλωσαν συμμετοχή στην προκαθορισμένη ημερομηνία, έχουν το δικαίωμα να γράφονται στην Λίστα Αναπληρωματικών. Έτσι θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στο ταμπλό, με σειρά προτεραιότητας, εφόσον κάποιος αθλητής/-τρια ενημερώσει είτε τηλεφωνικά ότι δε θα παρουσιαστεί, είτε δεν εμφανιστεί στον προγραμματισμένο του/της αγώνα.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος ανέρχεται στα 25 ευρώ για τα βαθμολογούμενα τουρνουά και 40ευρώ για τα MASTERS.Η πληρωμή πρέπει να γίνεται πριν την λήξη των συμμετοχών την Τετάρτη στις 19.00. Μετά την κλήρωση και την δημοσίευσή της δεν γίνεται επιστροφή της συμμετοχής σε περίπτωση απόσυρσης.

Η πληρωμή του κόστους συμμετοχής μπορεί να γίνει με τους ακόλουθους τρόπους.

1. Με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του
<<Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ>>, στην Πειραιώς με IBAN GR2701714680
006468135712233

2. Στα γραφεία του << Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ Αφροδίτης 76 Βάρη πριν το
τέλος των συμμετοχών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για τις περιπτώσεις κατάθεσης μέσω τραπεζικού λογαριασμού είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του ονόματος του συμμετέχοντος και αιτιολογία συμμετοχή σε τουρνουά. Επίσης σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η αποστολή της απόδειξης πληρωμής της συμμετοχής του
αθλητή με e-mail μαζί με την δήλωση συμμετοχής του στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., καθώς και η τραπεζική χρέωση εξόδων μεταφοράς να βαραίνουν τον εντολέα.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ

 • Οι αθλητές/-τριες οφείλουν να προσέρχονται 10 λεπτά πριν από τον αγώνα τους στη Γραμματεία. Αθλητής/-τρια που δε θα παρουσιαστεί εντός 15 λεπτών από την προγραμματισμένη ώρα της συνάντησης θα χάνει τον αγώνα.
 • Οι αθλητές/-τριες μπορούν να κάνουν μέχρι τρεις αγώνες την ημέρα.
 • Οι αθλητές/-τριες στο πρωτάθλημα είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ υπεύθυνοι από ιατρική άποψη για την ικανότητά τους να μετέχουν σε αθλητικές διοργανώσεις.
 • Οι αγωνιζόμενοι οφείλουν να ενημερώνονται έγκαιρα με δική τους ευθύνη για την ημέρα και ώρα τέλεσης του αγώνα τους από τον επιδιαιτητή αγώνων.Το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας των αγώνων θα είναι διαθέσιμο μία ημέρα πριν την έναρξη, δηλαδή κάθε Πέμπτη απόγευμα και μπορείτε να ενημερώνεστε καλώντας τον επιδιαιτητή.

Όροι συμμετοχής:

 • Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ανεπιφύλακτη αποδοχή από μέρους των αγωνιζομένων της δυνατότητας δημοσίευσης φωτογραφιών από τους αγώνες και τους ευρύτερους χώρους του αθλητικου ομίλου τις ημέρες του τουρνουά. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος το αντίθετο παρακαλείται να το δηλώσει στη Γραμματεία του αθλητικου ομίλου.
 • Οι συμμετέχοντες στη διοργάνωση αποδέχονται την επιθυμία του << Ο.Α.ΒΟΥΛΑΣ >>, να διατηρεί τα στοιχεία τους (διατηρώντας τα σε βάση δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2472/1997 «περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), για να γνωστοποιούνται, με συμβατικά ή ηλεκτρονικά μέσα, ενημερωτικά έντυπα και ενημερώσεις σχετικά με υπάρχοντα ή νέα προϊόντα που αφορούν στους συμμετέχοντες, χωρίς καμιά οικονομική ή άλλη επιβάρυνση των μελών. Χρήση των στοιχείων των συμμετεχόντων για οποιονδήποτε άλλο σκοπό απαγορεύεται.
 • Η συμμετοχή στους αγώνες σημαίνει ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΗ αποδοχή όλων των όρων της παρούσης προκήρυξης.

Ισχύει το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Ε.Φ.Ο.Α

#WilsonTennisGreece @wilsontennis #sixzerotennisapparel #sixzeroteam #sixzero @tennis_craft www.allgeoltd.com https://www.facebook.com/allgeoltd/

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots