Έκανε το πρώτο βήμα ο Κουντουράκης

 
Έκανε το πρώτο βήμα ο Κουντουράκης
© tennisnews.gr
tn team Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022 - 18:05

Ο Γιάννης Κουντουράκης έκανε ένα καλό παιχνίδι σήμερα στο Monastir και απέκλεισε τον Alaa Trifi, κάνοντας το πρώτο βήμα στα προκριματικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Χριστούγεννα στο Monastir κάνει ο Γιάννης Κουντουράκης, ο οποίος έκανε σήμερα την πρεμιέρα του στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων της ITF της Τυνησίας, κερδίζοντας τον Τυνήσιο Alaa Trifi με 6-3, 6-0.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας θα συνεχίσει αύριο την προσπάθειά του για τον 2ο προκριματικό γύρο της hardcourt διοργάνωσης της ITF, σε μια δύσκολη αποστολή απέναντι στον Αλγερινό Mohamed Ali Abibsi, Νο.7 στο ταμπλό.

Στο Monastir βρίσκονται και τα αδέρφια Σακελλαρίδη, με τους Μιχάλη και Δημήτρη να αγωνίζονται επίσης σήμερα, αλλά να μην καταφέρνουν να πάρουν την πρόκριση για τον 2ο γύρο των προκριματικών.

Ο Μιχάλης Σακελλαρίδης ηττήθηκε σε ένα πολύ κλειστο ματς από τον Vitali Shvets με 6-3, 7-5, ενώ ο Δημήτρης Σακελλαρίδης γνώρισε την ήττα από τον Chirag Duhan με 6-2, 6-0.

Σήμερα ολοκληρώθηκε και το τουρνουά της προηγούμενης εβδομάδας, με τη Σαπφώ Σακελλαρίδη να κάνει το "double", αφού μετά το διπλό μαζί με τη Μάγδα Αδαλόγλου, κέρδισε και τον τίτλο στο μονό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots