Αήττητη η Μαρκεσίνη στο SoCon Championships

 
Αήττητη η Μαρκεσίνη στο SoCon Championships
Αήττητη η Μαρκεσίνη στο SoCon Championships
tennisnews team Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017 - 12:53

Η Ιωάννα Μαρκεσίνη είχε ένα απίθανο τριήμερο στο SoCon Championships και βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα της, παραμένοντας αήττητη σε μονό και διπλό. Το East Tennessee State University, για το οποίο αγωνίζεται η Ελληνίδα παίκτρια, έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Φιναλίστ στο SoCon Championships ήταν η γυναικεία ομάδα του πανεπιστημίου East Tennessee State, μετά και την ήττα της από τη Νο. 1 ομάδα του ταμπλό, το Furman University, με 4-2, στο Mickel Tennis Center της Νότιας Καρολίνα.

Η Ιωάννα Μαρκεσίνη, η οποία αγωνίζεται από τη θέση Νο. 2 του ETSU, ήταν αήττητη σε όλη τη διάρκεια του τουρνουά. Στον τελικό, βοήθησε όσο μπορούσε την ομάδα της για να φτάσει στον τίτλο, αλλά οι νίκες της δεν στάθηκαν αρκετές. Στο μονό, η Ιωάννα επιβλήθηκε της Katty Weymouth με 6-2, 6-2. Στο διπλό, μαζί με την Marina Espana, πήραν το σετ που έδωσαν με τις Aryan Greene και Ansley Speaks, με 6-2.

Τις προηγούμενες δυο ημέρες, το ETSU είχε πετύχει δυο άνετες νίκες και η Μαρκεσίνη ήταν επίσης αήττητη. Στα προημιτελικά, η ομάδα της Ελληνίδας τενίστρια κέρδισε το Wofford με 4-0. Η Ιωάννα επικράτησε της Cassidy Hicks με 6-0, 6-4 στο μονό, ενώ στο διπλό η προσπάθειά της δεν ολοκληρώθηκε. Ήταν μπροστά με 4-3 μαζί με την Espana, ενάντια στις Kalli Karas και Hicks, αλλά ο αγώνας διακόπηκε καθώς το τελικό αποτέλεσμα είχε κριθεί από τις άλλες αναμετρήσεις.

Στα ημιτελικά, το ETSU επιβλήθηκε και πάλι με 4-0, του Mercer University, στο οποίο αγωνίζεται η Κάτια Σταυρουλάκη. Στο μονό, η Ιωάννα κέρδιζε την Grace Korta με 7-6, 2-1, όταν ο αγώνας διακόπηκε καθώς είχε κριθεί και πάλι πρόωρα η νικήτρια ομάδα. Στο διπλό, η νεαρή Ελληνίδα και η Marina Espana κέρδισαν τις Σταυρουλάκη και Korta με 6-4. Η Σταυρουλάκη αγωνίστηκε από τη θέση Νο. 1 της ομάδας της, αλλά γνώρισε την ήττα από την Espana με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots