Έκλεισε τη σεζόν με νίκη η Ιωάννα

 
Έκλεισε τη σεζόν με νίκη η Ιωάννα
tennisnews team Τρίτη, 19 Απριλίου 2016 - 12:39

Με νίκη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την κανονική περίοδο της σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ η Ιωάννα Μαρκεσίνη. Ήταν η 15η νίκη για την Ιωάννα, που διανύει μια φανταστική δεύτερη σεζόν στο East Tennessee State University.

To East Tennessee State University έδωσε τον τελευταίο του αγώνα για την κανονική διάρκεια της σεζόν στο πανεπιστημιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ, γνωρίζοντας μια πολύ οριακή ήττα με 4-3 από το Furman University.

Η Μαρκεσίνη έβαλε για άλλη μια φορά όλα της τα δυνατά και βοήθησε την ομάδα της, κερδίζοντας τον έναν από τους τρεις πόντους της στα μονά, χάρη στη δύσκολη νίκη της με 7-6, 6-4 επί της Blair Martin.

Στα μονά οι νίκες ήταν μοιρασμένες για τις δύο ομάδες, αλλά το Furman University κέρδισε τον 4ο πόντο που έκρινε τη νικήτρια ομάδα στα διπλά. Στο σετ που έδωσε η Ιωάννα στα διπλά, ηττήθηκε μαζί με την συμπαίκτριά της, Marina Espana, από τις Gabby Rodriguez και Blair Martin, με 6-4.

Furman - ETSU 4-3

Μονά:
Ansley Speaks - Lyn Yee Choo 6-1, 6-3
Katarina Weymouth - Regina Nychytailova 6-4, 2-6, 6-4
Blair Martin - Ioanna Markesini 7-6, 6-4
Karlee Bryde - Marina Espana 6-3, 6-2
Gabby Rodriguez - Melissa Esguerra 6-3, 1-6, 6-1
Harper Caswell - Ana Gerbasi 2-6, 6-4, 6-1

Διπλά:
Ansley Speaks/Katarina Weymouth - Lyn Yee Choo/Ana Gerbasi 6-4
Gabby Rodriguez/Blair Martin - Ioanna Markesini/Marina Espana 6-4
Harper Caswell/Karlee Bryde - Melissa Esguerra/Regina Nychytailova 7-5

Με την τελευταία της νίκη, η Μαρκεσίνη βελτίωσε το εξαιρετικό ρεκόρ της στη σεζόν στα μονά σε 15-2. Ήταν μια πολύ καλή δεύτερη χρονιά για την Ιωάννα, που το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα ξεκινήσει την προσπάθειά της για τα play-offs.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots