WTA
Σάκκαρη: "Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς και να σταματάς να ονειρεύεσαι"

 
Σάκκαρη: "Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς και να σταματάς να ονειρεύεσαι"
tn team Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2023 - 10:08

Τα πολύ όμορφα λόγια της Μαρίας Σάκκαρη και το παράδειγμα της δικής της καριέρας, που αποδεικνύει περίτρανα γιατί δεν πρέπει να εγκαταλείπουμε τους στόχους μας.

Στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στο TV Azteca Deportes, κατά την παραμονή της στο Μεξικό, η Μαρία Σάκκαρη αποκάλυψε πως ούτε και η ίδια περίμενε πως θα έφτανε τόσο ψηλά, αλλά η επιμονή της και η σκληρή της δουλειά την έφεραν σ' αυτό το σημείο, γι' αυτό και μοιράστηκε ένα πολύ όμορφο μήνυμα.

"Πάντα πρέπει να κάνεις μεγάλα όνειρα και να ακολουθείς τα όνειρά σου. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να δουλεύεις σκληρά. Ποτέ δεν πρέπει να τα παρατάς, επειδή μπορούν να συμβούν μεγάλα πράγματα. Το δικό μου breakthrough ήρθε πολύ αργά στην καριέρα μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα ήμουν τόσο καλή όσο είμαι σήμερα. Αλλά επειδή συνέχιζα να δουλεύω με τις ώρες, έφτασα σε ένα σημείο να θεωρούμαι μια από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Για μένα, αυτό σημαίνει να ακολουθείς τα όνειρά σου. Πρέπει να συνεχίζεις να πιστεύεις στον εαυτό σου. Να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα. Να περιτριγυρίζεσαι από καλούς ανθρώπους."

Θυμίζουμε πως η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, η οποία τερμάτισε για 3η διαδοχική χρονιά εντός του Top 10 και συγκεκριμένα στο Νο.9 του κόσμου, βρέθηκε στην Πόλη του Μεξικού όπου κέρδισε σε αγώνα επίδειξης την Caroline Wozniacki, μπροστά σε περισσότερους από 30.000 θεατές στην περίφημη Plaza de Toros.

Σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει και την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν, την οποία θα ξεκινήσει από το United Cup (29/12 - 07/01), όπου η Ελλάδα θα δώσει τον πρώτο της αγώνα στις 2 Ιανουαρίου 2024 στο Σίδνεϊ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots