WTA
Όταν η Σάκκαρη δήλωνε πως έχει "τελειώσει"! (vid)

 
Όταν η Σάκκαρη δήλωνε πως έχει "τελειώσει"! (vid)
tn team Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2023 - 5:31

Μετά από την εφιαλτική της πρεμιέρα με την Sabalenka, η Σάκκαρη είχε ένα εφιαλτικό ξεκίνημα και στην αναμέτρησή της με την Rybakina, με αποτέλεσμα να νιώσει μεγάλη απογοήτευση και να πει στον προπονητή της ότι έχει "τελειώσει" - διαψεύδοντας λίγο αργότερα τον ίδιο της τον εαυτό!

Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για τη Σάκκαρη, που 2 μέρες μετά τη βαριά ήττα από την Sabalenka, έχασε το 1ο σετ με 6-0 από την Rybakina, συμπληρώνοντας έτσι 3 σετ στο WTA Finals με μόλις ένα κερδισμένο game.

Πολλά σημάδια προμήνυαν μια νέα βαριά ήττα για την Ελληνίδα τενίστρια, που και η ίδια πάνω στην απογοήτευση της στιγμής, την ώρα που ο προπονητής της Tom Hill προσπαθούσε να την εμψυχώσει, του απάντησε: "έχω τελειώσει".

Λίγη ώρα μετά απ' αυτό, η Σάκκαρη κατάφερε να αποφύγει το γρήγορο break στο 2ο σετ, που θα έκανε πολύ δύσκολα τα πράγματα. Από το 0-6, 0-0, 15-40, κράτησε το σερβίς της και κέρδισε το πρώτο της game στο ματς. Αυτό της τόνωσε το ηθικό και όσο περνούσε η ώρα έπαιζε και καλύτερα, δίνοντας τελικά μια μεγάλη μάχη κόντρα στην Rybakina.

Μπορεί, τελικώς, να μην πέτυχε τη νίκη που θα την έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης για τα ημιτελικά (κάτι που στόχευε να πετύχει για 3η διαδοχική χρονιά!), όμως έπεσε ηρωικά στη μάχη, γνωρίζοντας την ήττα με 6-0, 6-7 (4), 7-6 (2).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots