WTA
Αποκλείστηκε η Swiatek, εύκολα η Pegula (vids)

 
Αποκλείστηκε η Swiatek, εύκολα η Pegula (vids)
© Jimmie48 / WTA
tennisnews team Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 - 10:24

H Veronika Kudermetova πέτυχε μια πολύ σπουδαία νίκη εις βάρος της Iga Swiatek και την άφησε εκτός 4άδας στο Τόκιο. Στα ημιτελικά προκρίθηκε η Jessica Pegula, η οποία έχασε μόλις ένα game από την Daria Kasatkina!

Εκτός ημιτελικών στο Pan Pacific Open έμεινε η κορυφαία του ταμπλό, Iga Swiatek, η οποία γνώρισε την ήττα από την Kudermetova με 6-2, 2-6, 6-4.

Η Swiatek δεν είχε χάσει ξανά σετ από την Kudermetova σε 4 αναμετρήσεις (8-0 σετ), χάνοντας μάλιστα μόλις 4 games συνολικά από τη Ρωσίδα, την οποία είχε κερδίσει 2 φορές φέτος, με 6-0, 6-1 στην Ντόχα και με 6-1, 6-1 στη Μαδρίτη!

Σήμερα ωστόσο τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά, με την Kudermetova να κερδίζει τα πρώτα 4 games της αναμέτρησης και να κλείνει το 1ο σετ στα 8 games. Στο 2ο σετ η Swiatek πέρασε στην αντεπίθεση, προηγήθηκε με 3-0 και τελικά το έκλεισε με ένα νέο break για το 6-2, αλλά στο 3ο σετ η Ρωσίδα πήρε από νωρίς το break για το 3-1 και δεν έχασε ποτέ το πάνω χέρι, για να ολοκληρώσει ένα άψογο από το σερβίς σετ στο 6-4.

Στα ημιτελικά του Pan Pacific Open αύριο, η Kudermetova θα αντιμετωπίσει μια άλλη Ρωσίδα, την Anastasia Pavlyuchenkova, που κέρδισε την (επίσης Ρωσίδα) Ekaterina Alexandrova με 6-2, 7-5.

Στα ημιτελικά προκρίθηκε και η Jessica Pegula, η οποία διέλυσε την Daria Kasatkina με 6-1, 6-0 σε 59 μόλις λεπτά και περιμένει τον τελευταίο προημιτελικό, μεταξύ της Μαρίας Σάκκαρη και της Caroline Garcia.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots