WTA
Κοντά στην επιστροφή η Bouchard (vid)

 
Eugenie Bouchard
Eugenie Bouchard Φωτογραφία: Instagram (@geniebouchard)
tn team Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 13:06

H Eugenie Bouchard ενημέρωσε πως μετά από 5 μήνες αγωνιστικής απραξίας, είναι και πάλι κοντά στην επιστροφή της στο court.

Η φιναλίστ του Wimbledon του 2014, είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τον Ιούνιο για τον τραυματισμό της στον ώμο. Δεν έχει δώσει κανέναν αγώνα από τον Μάρτιο, όταν είχε παίξει στο Μοντερρέι και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.231 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε, ανακοίνωσε πως χρειάζεται ακόμα λίγες εβδομάδες για να επιστρέψει ξανά στις προπονήσεις και εφόσον το κάνει, δεν θα αργήσει και η επιστροφή της στους αγώνες.

"Είδα τον γιατρό την προηγούμενη εβδομάδα και μου είπε ότι όλα πηγαίνουν καλά και βάσει πλάνου, θέλει όμως να ενδυναμώσουμε τον ώμο λίγο ακόμα πριν επιστρέψω στο γήπεδο. Είμαστε εντός χρονικού πλαισίου, απλά θα χρειαστώ λίγες εβδομάδες έντονης γυμναστικής για να δυναμώσω και να μπορέσω επιτέλους, μετά από 5 μήνες, να επιστρέψω στο γήπεδο", είπε η 27χρονη Καναδή, που το 2014 είχε κάνει μια τρομερή χρονιά παίζοντας στον τελικό του Wimbledon, στα ημιτελικά του Australian Open και στα ημιτελικά του Roland Garros, με αποτέλεσμα να σκαρφαλώσει στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots