Άνετη νίκη για Sabalenka - και τώρα Kasatkina (vid)

 
Άνετη νίκη για Sabalenka - και τώρα Kasatkina (vid)
© Dustin Satloff/USTA
tn team Σάββατο, 02 Σεπτεμβρίου 2023 - 19:54

H Aryna Sabalenka κέρδισε πολύ εύκολα και την Clara Burel, έκλεισε μια θέση για τις "16" καλύτερες του US Open και εκεί αναμένεται να δώσει το πρώτο της πολύ δυνατό τεστ.

Η Sabalenka απώλεσε μόλις 2 games από την Burel, την οποία "εξουδετέρωσε" με 6-1, 6-1 σε 60 λεπτά, για να εξασφαλίσει την παρουσία της στη δεύτερη εβδομάδα του US Open.

Η 25χρονη Λευκορωσίδα είχε 22 winners και 20 αβίαστα λάθη στον αγώνα, προστάτευσε το σερβίς της και δεν υπέστη κανένα break, ενώ αξιοποίησε τα 5 από τα 10 break points που είχε στο ματς.

Θυμίζουμε πως εκτός από τον 2ο Grand Slam τίτλο της, η Sabalenka διεκδικεί και την άνοδό της στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης. Για να τα καταφέρει, θα χρειαστεί να κάνει την ίδια, ή καλύτερη πορεία από την Iga Swiatek.

Στον 4ο γύρο αναμένεται να δώσει το πρώτο της πολύ μεγάλο τεστ στο τουρνουά, καθώς θα αντιμετωπίσει την Daria Kasatkina, No.13 στο ταμπλό.

Η 26χρονη Ρωσίδα, η οποία θα παίξει για 2η φορά στην καριέρα της στον 4ο γύρο του US Open και θα διεκδικήσει την πρώτη πρόκριση σε προημιτελικό, κέρδισε την Greet Minnen με 6-3, 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots