WTA
Με όρεξη και διάθεση στο χώμα η Sabalenka

 
Με όρεξη και διάθεση στο χώμα η Sabalenka
© Jimmie48 / WTA
tn team Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 - 22:09

Με αρκετή όρεξη και διάθεση για ένα δυνατό ξεκίνημα στο χώμα, επέστρεψε στις συνεντεύξεις Τύπου η Aryna Sabalenka.

Η Sabalenka έδωσε την πρώτη της συνέντευξη Τύπου μετά από έναν μήνα περίπου, αφού θυμίζουμε πως το τραγικό συμβάν της αυτοκτονίας του πρώην συντρόφου της, Konstantin Kοltsov, την οδήγησαν στην απόφαση να μην δώσει συνεντεύεις στο Μαϊάμι, ενώ έκτοτε δεν αγωνίστηκε σ' άλλο τουρνουά.

Αυτή την εβδομάδα η Λευκορωσίδα τενίστρια, Νο.2 στην παγκόσμια κατάταξη, θα ξεκινήσει τη χωμάτινη σεζόν της από τη Στουτγκάρδη και ήταν γεμάτη αυτοπεποίθηση και όρεξη στη συνέντευξη Τύπου, λέγοντας πως θέλει να κυριαρχήσει σ' αυτή την επιφάνεια.

"Απολαμβάνω να παίζω στο χώμα. Η προετοιμασία ξεκίνησε μετά το Μαϊάμι, μπήκα σε 'clay mood', έπαιζα μεγάλα ράλι και γλίστραγα στο γήπεδο. Μου αρέσει να παίζω σε πολλά τουρνουά πριν το Grand Slam (Roland Garros), οπότε αυτό είναι ένα καλό τουρνουά για να ξεκινήσεις", είπε η πρωταθλήτρια του Australian Open.

"Είναι σημαντικό για κάθε παίκτη να γνωρίζει πως δεν θα έχει περίεργα συναισθήματα για καμία επιφάνεια, πως είναι σε θέση να παίξει παντού. Ήταν σημαντικό για να έχω τις επιτυχίες μου, να το πιστέψω αυτό", είπε ακόμα η Sabalenka, η οποία πέρσι κατέκτησε το 1000άρι της Μαδρίτης, κερδίζοντας μάλιστα στον τελικό την Iga Swiatek.

Στον 2ο γύρο του Porsche Tennis Grand Prix, απ' όπου θα κάνει την πρεμιέρα της, η Sabalenka θα αντιμετωπίσει την καλή της φίλη, Paula Badosa, την οποία είχε αντιμετωπίσει και τα 2 προγούμενα χρόνια στην Στουτγκάρδη, κερδίζοντας και τα 2 αυτά παιχνίδια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots