Medvedev εναντίον όλων! (vids)

 
Medvedev εναντίον όλων! (vids)
Medvedev εναντίον όλων! (vids)
tennisnews team Σάββατο, 31 Αυγούστου 2019 - 8:07

Πολλά νεύρα, μεσαίο δάχτυλο και ειρωνείες. O Daniil Medvedev μπορεί να προκρίθηκε στον 4ο γύρο του US Open, όμως αποδοκιμάστηκε εντόνως από ένα ολόκληρο στάδιο για τη συμπεριφορά του στον αγώνα!

Τα πάντα ξεκίνησαν όταν ο Medvedev τράβηξε απότομα την πετσέτα από έναν άνδρα για τις μπάλες, ξεσπώντας πάνω του τον θυμό του. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στο κοινό και επίσης δέχτηκε code violation.

"Φλέρταρε" με ένα ακόμα code violation όταν πέταξε τη ρακέτα του προς τον διαιτητή, αλλά εκείνος του χαρίστηκε και δεν του το έδωσε.

Όσο για το κοινό, που τον αποδοκίμασε σε όλες αυτές τις πράξεις, ο Ρώσος απάντησε, υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλο!

Ο Medvedev θα επιστρέψει πολύ σύντομα στο Flushing Meadows, καθώς στο τέλος ήταν ο νικητής, επικρατώντας του Feliciano Lopez με 7-6 (1), 4-6, 7-6 (7), 6-4. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά ο Ρώσος πήρε τη νίκη και ευχαρίστησε γι' αυτό το κοινό, που όπως είπε τον βοήθησε πολύ, σε μια συνέντευξη γεμάτη ειρωνεία.

"Πρώτα απ' όλα θέλω να σας ευχαριστήσω όλους παιδιά, επειδή η ενέργειά σας σήμερα, μου έδωσε τη νίκη. Αν δεν ήσασταν εδώ παιδιά πιθανότατα θα έχανα, γιατί ήμουν πολύ κουρασμένος, χθες είχα κράμπες, ήταν δύσκολη βραδιά για μένα. Οπότε θέλω όλοι σας να ξέρετε όταν θα πάτε για ύπνο απόψε, πως κέρδισα εξαιτίας σας", είπε ο Medvedev, προκαλώντας ακόμα πιο έντονες αποδοκιμασίες.

Ο Medvedev, ο οποίος πρόσφατα κατέκτησε το Cincinnati Masters, έφτασε τις 9 διαδοχικές νίκες στο tour. Αύριο θα αντιμετωπίσει τον qualifier Dominik Koepfer και αν κερδίσει, είναι πολύ πιθανό να συναντήσει τον Novak Djokovic στα προημιτελικά του US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots