Παπαμιχαήλ: "Δεν θα σταματήσω μέχρι να πετύχω τους στόχους μου" (vid)

 
Παπαμιχαήλ: "Δεν θα σταματήσω μέχρι να πετύχω τους στόχους μου" (vid)
tn team Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2024 - 16:38

Πολύ ευχάριστο ήταν το κλίμα στις δηλώσεις της Δέσποινας Παπαμιχαήλ και του Πέτρου Τσιτσιπά μετά τη νίκη τους στα διπλά επί του Καναδά. Το ρεπό αύριο, ο... ήσυχος Απόστολος Τσιτσιπάς και η μεγάλη στήριξη από τον κόσμο του Σίδνεϊ.

"Τα 3 τελευταία χρόνια ήταν τρελά, παίζω στο tour, στο κορυφαίο επίπεδο, αλλά πάντα αναζητάω περισσότερα, είμαι πολύ ανταγωνιστική και δεν θα σταματήσω μέχρι να πετύχω τους στόχους μου", είπε η Παπαμιχαήλ, στις δηλώσεις που έκανε παρέα με τον Πέτρο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη τους στο μεικτό διπλό σήμερα.

Η Παπαμιχαήλ επέλεξε ακόμα τον Πέτρο, από τα δυο αδέρφια Τσιτσιπά, ενώ και ο Πέτρος εκθείασε την εμφάνισή της, λέγοντας χαρακτηριστικά πως έβγαζε όλες τις επιστροφές.

Επίσης μίλησαν για το ρεπό που θα έχουν αύριο ως ομάδα, μιας και η Ελλάδα θα παίξει στα προημιτελικά με τη Γερμανία την Παρασκευή.

"Ο γυμναστής μας Χρήστος Φιωτάκης θα μας αλλάξει τα φώτα και θα μας βάλει δουλειά", είπε χαριτολογώντας ο Πέτρος, ο οποίος ρωτήθηκε και για τον πατέρα του, Απόστολο Τσιτσιπά, που ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια του αγώνα του μεικτού.

"Έχω διαφορετική προσέγγιση στο τένις, για μένα όσο λιγότερες πληροφορίες παίρνω τόσο το καλύτερο. Είμαι ευγνώμων που ήταν ήσυχος, είναι το πιο σημαντικό για μένα", είπε ο Πέτρος.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots