World Tennis League: Θα αγωνιστεί στον τελικό ο Τσιτσιπάς

 
World Tennis League: Θα αγωνιστεί στον τελικό ο Τσιτσιπάς
tn team Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2023 - 12:31

Σύμφωνα με την τελευταία επίσημη ενημέρωση, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα παίξει ένα σετ στον τελικό του World Tennis League, μαζί με την αγαπημένη του, Paula Badosa. Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα της 4ης και τελευταίας ημέρας του World Tennis League, που περιλαμβάνει φυσικά τον τελικό του τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι.

Ο τελικός μεταξύ των Kites και των Eagles θα αρχίσει στις 16:00 ώρα Ελλάδας και πρώτος θα γίνει ο αγώνας του μεικτού, όπου θα αγωνιστεί σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, παίζοντας για μια ακόμα φορά με την Paula Badosa. Οι δυο τους θα αντιμετωπίσουν τον Daniil Medvedev και τη Mirra Andreeva.

Θυμίζουμε πως ο Τσιτσιπάς έπαιξε μόνο την 1η μέρα των αγώνων, όπου μάλιστα κέρδισε στο μεικτό μαζί με την Badosa τον Medvedev και τη Sofia Kenin. Τις δυο επόμενες μέρες δεν αγωνίστηκε, καθώς είχε πόνους στη μέση, αφού φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμα εντελώς τον τραυματισμό του.

Στο διπλό των γυναικών, για τους Kites θα αγωνιστούν οι Badosa και Aryna Sabalenka, κόντρα στις Kenin και Andreeva, ενώ στο διπλό των ανδρών οι Grigor Dimitrov και Lloyd Harris θα αντιμετωπίσουν τους Andrey Rublev και Medvedev.

Όπως είθιστε στο τουρνουά, το tie θα ολοκληρώσουν τα μονά. Στις γυναίκες η Sabalenka θα αναμετρηθεί με την Kenin, ενώ στα μονά ο Dimitrov θα παίξει με τον Rublev.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots