Κέρδισαν το πρώτο τους παιχνίδι Τσιτσιπάς και Badosa (vid)

 
Κέρδισαν το πρώτο τους παιχνίδι Τσιτσιπάς και Badosa (vid)
tn team Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου 2023 - 18:12

Η ομάδα "Tsitsidosa" ξεκίνησε ιδανικά στο World Tennis League του Άμπου Ντάμπι, κερδίζοντας τους Daniil Medvedev και Sofia Kenin.

Πολύ καλά συνεργάστηκαν ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Paula Badosa, στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξαν μαζί για το World Tennis League, αλλά και γενικά.

Ζευγάρι στο court αλλά και στη ζωή, οι Τσιτσιπάς και Badosa επικράτησαν των Medvedev και Kenin με 6-4, κάνοντας ένα καλό σετ για την 1η μέρα των αγώνων του World Tennis League και ενισχύοντας το προβάδισμα της ομάδας τους, Kites.

Θυμίζουμε πως Τσιτσιπάς και Badosa είχαν σχεδιάσει να παίξουν μαζί μεικτό διπλό στο Wimbledon το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφεραν, καθώς η Ισπανίδα τενίστρια δεν ήταν ακόμα έτοιμη να επιστρέψει στη δράση από τον τραυματισμό της. Απ' ότι είπαν όμως, είναι θέμα χρόνου να τους δούμε τελικά και σε επίσημα τουρνουά να αγωνίζονται μαζί.

Στο ιδιαίτερο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι, οι Kites είχαν κερδίσει και το 1ο σετ της συνάντησης με τους Eagles, καθώς η Badosa και η Aryna Sabalenka επικράτησαν των Mirra Andreeva και Kenin με 6-3.

Με το 2ο σετ, που κέρδισαν στο μεικτό διπλό, οι Kites προηγούνται με 12-7. Θα ακολουθήσει ακόμα ένα σετ διπλού, στο οποίο οι Τσιτσιπάς και Grigor Dimitrov θα αντιμετωπίσουν τους Medvedev και Andrey Rublev.

Στη συνέχεια θα γίνουν 2 ακόμα παιχνίδια του ενός σετ στα μονά. Ο Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Rublev στους άνδρες και η Sabalenka θα παίξει με την Andreeva στις γυναίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots