Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα μοιραστούν το court με τον Djokovic για καλό σκοπό

 
Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα μοιραστούν το court με τον Djokovic για καλό σκοπό
© The Greek Herald
tn team Πέμπτη, 04 Ιανουαρίου 2024 - 9:01

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη θα συμμετέχουν στο φιλανθρωπικό event "A Night with Novak and Friends" στη Rod Laver Arena την επόμενη εβδομάδα, μαζί με τον Novak Djokovic και την Aryna Sabalenka!

Την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου, η Rod Laver Arena της Μελβούρνης θα φιλοξενήσει την εκδήλωση "A Night with Novak and Friends", στην οποία θα συμμετέχει βεβαίως ο 10 φορές πρωταθλητής του Australian Open, Novak Djokovic.

Μαζί του θα είναι ο περσινός φιναλίστ του Australian Open, Στέφανος Τσιτσιπάς, η Μαρία Σάκκαρη, αλλά και η περσινή πρωταθλήτρια του Australian Open, Aryna Sabalenka.

Οι τέσσερις κορυφαίου επιπέδου αθλητές θα παίξουν ένα μεικτό διπλό παιχνίδι και θα είναι κι άλλοι καλεσμένοι στη βραδιά, της οποίας όλα τα έσοδα φυσικά θα διατεθούν στο Australian Tennis Foundation, για φιλανθρωπικό σκοπό.

Είναι μια από τις 4 βραδιές που θα γίνουν για φιλανθρωπικό σκοπό στη Rod Laver Arena την ερχόμενη εβδομάδα, λίγο πριν την έναρξη του Australian Open.

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα events, με έναν φιλικό αγώνα της Naomi Osaka, με αντίπαλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Την Τετάρτη 10 Ιανουρίου θα γίνει ο φιλικός αγώνας του Carlos Alcaraz με τον Alex De Minaur, ενώ την Παρασκευή 12 Ιανουαρίου ο Alcaraz θα παίξει ακόμα ένα φιλικό ματς, απέναντι στον Casper Ruud.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots