Australian Open: Θα παίξουν διπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά

 
Australian Open: Θα παίξουν διπλό τα αδέρφια Τσιτσιπά
tn team Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 - 13:12

Για ακόμα ένα Grand Slam ο Στέφανος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για το ταμπλό του διπλού.

Εκδόθηκε η λίστα των συμμετεχόντων για το διπλό ανδρών του Australian Open και σ' αυτή βρίσκονται και τα αδέρφια Τσιτσιπά, που μπαίνουν απευθείας στο κυρίως ταμπλό εξαιτίας του υψηλού συνδυαστικού ranking τους και μάλιστα από την 32η θέση.

Θυμίζουμε πως έναν χρόνο πριν, οι Στέφανος και Πέτρος Τσιτσιπάς είχαν πετύχει στο Australian Open την πρώτη τους νίκη σε ένα Grand Slam, κερδίζοντας στη Μελβούρνη τους Ramkumar Ramanathan και Miguel Angel Reyes-Varela με 3-6, 7-5, 6-3. Στον 2ο γύρο είχαν "λυγίσει" στις λεπτομέρειες από τους Νο.1 του ταμπλό, Wesley Koolhof και Neal Skupski, με 7-6 (6), 4-6, 7-6 (10-7).

Φέτος θα αγωνιστούν για 3η φορά στο Australian Open, μετά από το 2021 και το 2023. Αυτή θα είναι επίσης η 6η διαδοχική τους παρουσία σε ένα Slam, αφού από το US Open του 2022 δεν έχουν απουσιάσει από κανένα major τουρνουά. Είχαν πετύχει νίκη και στο τελευταίο που συμμετείχαν, τον περασμένο Σεπτέμβριο στο US Open.

Μένει να δούμε αν ο Στέφανος θα μπει φέτος με τριπλή αποστολή στο Australian Open, αν δηλαδή εκτός από το μονό και το διπλό δηλώσει συμμετοχή και στο μεικτό διπλό, μαζί με τη σύντροφό του, Paula Badosa.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots