O Nadal σχολίασε τη... σιγουριά του Tiley

 
Rafael Nadal
Rafael Nadal © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 19:33

O Craig Tiley εξέφρασε το πρωί στην αυστραλιανή τηλεόραση τη σιγουριά του πως ο Rafael Nadal θα βρίσκεται στο Australian Open τον Ιανουάριο, με τον Ισπανό να σχολιάζει τη δήλωση αυτή, δείχνοντας πως δεν θα πρέπει να θεωρείται και τόσο δεδομένη η παρουσία του στη Μελβούρνη.

Αυτός είναι φυσικά ο στόχος του Nadal, αλλά ο Ισπανός ήθελε να χαμηλώσει κάπως τους τόνους, με ένα πιο μετριοπαθές σχόλιο: "Εκτιμώ την ψήφο εμπιστοσύνης από το Australian Open. Προπονούμαι κάθε μέρα και δουλεύω σκληρά για να επιστρέψω όσο το δυνατόν συντομότερα."

Στην ουσία, είχαμε μια ευγενική διάψευση του Nadal για το ότι είναι σίγουρη η συμμετοχή του στο Australian Open τον Ιανουάριο, όπως είπε ο διευθυντής του τουρνουά το πρωί στην αυστραλιανή τηλεόραση.

Αυτός είναι φυσικά ο στόχος του Ισπανού, αλλά δεν μπορεί με βεβαιότητα να πει ακόμα κάτι τέτοιο και είναι απολύτως κατανοητό. Ο Tiley από την πλευρά του, ως διοργανωτής έχει σίγουρα μια διαφορετική σκοπιά των πραγμάτων και οφείλει να βλέπει πάντα την πιο αισιόδοξη πλευρά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots