ATP
"Ο Nadal θα παίξει στο Australian Open το 2024"

 
"Ο Nadal θα παίξει στο Australian Open το 2024"
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 11 Οκτωβρίου 2023 - 9:22

Ο διευθυντής του Australian Open, Craig Tiley, επιβεβαίωσε πως ο Rafael Nadal θα είναι στη Μελβούρνη τον Ιανουάριο και θα λάβει μέρος στο πρώτο Grand Slam της χρονιάς.

Μια μεγάλη είδηση έδωσε ο ισχυρός άνδρας της Tennis Australia και του Australian Open, που ανακοίνωσε ουσιαστικά την επιστροφή του Nadal στο tour, μετά από σχεδόν έναν χρόνο απουσίας.

Ο Tiley υποστήριξε πως βρίσκεται σε επικοινωνία ο ίδιος με τον Nadal τις τελευταίες ημέρες και ο Ισπανός του επιβεβαίωσε ότι θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να αγωνιστεί στο Grand Slam της Μελβούρνης το 2024.

"Μπορούμε να αποκαλύψουμε αποκλειστικά πως ο Rafa θα επιστρέψει στη Μελβούρνη. Είναι εκτός tour εδώ και σχεδόν έναν χρόνο και τις τελευταίες ημέρες είμαστε σε επικοινωνία. Μου επιβεβαίωσε ότι θα επιστρέψει την επόμενη χρονιά, κάτι που μας ενθουσίασε όλους. Είναι σπουδαία νέα", είπε ο Tiley, σε δηλώσεις του στην τηλεόραση της Αυστραλίας.

Ο Tiley επιβεβαίωσε ακόμα πως οι Αυστραλοί αναμένουν στη Μελβούρνη και τη Naomi Osaka το 2024, ενώ στο Australian Open θα γίνει και η επιστροφή του Νικ Κύργιου, που επίσης έχασε το μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς με τραυματισμούς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots