Pella: "Το μπαλκόνι του Djokovic είναι μεγαλύτερο από τα δωμάτια μας"

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic ©MEDIA-MODE.COM
tennisnews team Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2021 - 11:40

Ο Guido Pella μίλησε για την πολύ ιδιαίτερη κατάσταση του φετινού Australian Open, αλλά και για τη διαφορετική μεταχείριση των κορυφαίων, αναφέροντας τον Novak Djokovic, αλλά και τους Rafael Nadal και Dominic Thiem, που παρέμειναν σιωπηλοί όλες αυτές τις μέρες.

"Είναι δυο εντελώς διαφορετικές πραγματικότητες. Έχω δει φωτογραφίες και το μπαλκόνι του Djokovic είναι μεγαλύτερο από το δωμάτιο μου! Αλλά βρήκα περίεργη τη σιωπή του Thiem και του Nadal. Τουλάχιστον o Novak έδειξε τις καλές του προθέσεις", είπε ο Pella, o οποίος ήταν καλεσμένος στο τελευταίο επεισόδιο του ισπανόφωνου podcast "3Iguales".

Ο Αργεντινός πάντως δεν αδικεί τους Αυστραλούς, κατανοώντας απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν: "Είναι ξεκάθαρο πως τους ενδιαφέρουν μόνο οι κορυφαίοι παίκτες. Στη θέση τους, θα έκανα ένα τουρνουά επίδειξης μεταξύ των κορυφαίων, κάτι που φρόντισαν να κάνουν στην Αδελαΐδα."

Ο Pella, είπε ακόμα πως αν είχε μια μεγαλύτερη οικονομική άνεση, πιθανότατα θα έπαιρνε διαφορετική απόφαση: "Χρειάζομαι να παίξω γιατί χρειάζομαι τα χρήματα. Αν ήμουν στην κατάσταση του John Isner, που έπελεξε να μείνει στο σπίτι του, ή του Federer, βεβαίως, θα έπραττα διαφορετικά. Αυτή η πανδημία μας έδειξε το πραγματικό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων του τένις. Μετά απ' αυτό, θα αφήσω αυτό το άθλημα λιγότερο χαρούμενος, απ' ότι θα το έκανα όταν δεν γνώριζα γι' αυτούς τους ανθρώπους."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots