ATP
Τέλος το διπλό για Τσιτσιπά-Κοκκινάκη (vid)

 
Τέλος το διπλό για Τσιτσιπά-Κοκκινάκη (vid)
© Miami Open
tn team Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 - 20:52

O Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Θανάσης Κοκκινάκης ηττήθηκαν έπειτα από δυο γεμάτα σετ από τους Rajeev Ram και Joe Salisbury, στον 2ο γύρο του Miami Open.

Εκτός προημιτελικών έμειναν οι Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης στο διπλό του Μαϊάμι, καθώς ηττήθηκαν από τους Νο.3 του ταμπλό, Ram και Salisbury, με 7-5, 7-6 (4).

Αν και κατάφεραν να επιστρέψουν από το 2-4 και να ισοφαρίσουν σε 4-4 στο 1ο σετ, οι Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης δέχτηκαν νέο break στο 11ο game (5-6) και τελικά έχασαν το σετ με 5-7.

Στο 2ο σετ ήταν ακόμα πιο κλειστό και αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά κανένα break δεν σημειώθηκε. Τελικά, οι διαφορές τους λύθηκαν στις λεπτομέρειες του tie-break, όπου οι Ram και Salisbury έκαναν δυο διαδοχικά mini-break και απέκτησαν τριπλό match point στο 6-3. Οι Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης έσβησαν το πρώτο με mini-break, αλλά όχι και το επόμενο, με το αμερικανοβρετανικό δίδυμο να ολοκληρώνει το ματς σε 1 ώρα και 40 λεπτά.

Για τον Τσιτσιπά ολοκληρώθηκε η περιοδεία στην Αμερική, όχι με ιδανικό τρόπο, αφού σημείωσε μόλις μια νίκη σε 3 αναμετρήσεις στα μονά, φτάνοντας μέχρι τον 3ο γύρο του Indian Wells και μέχρι τον 2ο στο Μαϊάμι.

Θα επιστρέψει στην Ευρώπη για τη χωμάτινη σεζόν, ελπίζοντας πως εκεί θα ξαναβρεί τη φόρμα του και ξεκινώντας όπως πάντα από το Monte-Carlo Masters (7-14 Απριλίου), όπου έχει αναδειχθεί 2 φορές πρωταθλητής.

Οι Ram και Salisbury θα περιμένουν τον αγώνα των Kevin Krawietz και Tim Puetz, Νο.7 στο ταμπλό, με τους Sebastian Korda και Andy Murray, για να μάθουν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots