ATP
Μαγική πρεμιέρα στο διπλό για Τσιτσιπά και Κοκκινάκη

 
Μαγική πρεμιέρα στο διπλό για Τσιτσιπά και Κοκκινάκη
tn team Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 - 20:39

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Θανάσης Κοκκινάκης σημείωσαν μια εμφατική νίκη στον πρώτο αγώνα που έπαιξαν ever στο διπλό.

Οι Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης συνεργάστηκαν άψογα και επιβλήθηκαν των Alex De Minaur και Rinky Hijikata με 6-3, 6-4, χωρίς να απειληθούν στιγμή από τους δυο Αυστραλούς.

Συγκεκριμένα κανενός εκ των δυο το σερβίς δεν απειλήθηκε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ενώ έκαναν το break από νωρίς στο 1ο σετ, για να "ξεφύγουν" με 4-1, ενώ στο 2ο προηγήθηκαν με break στο 4-3 και είχαν τριπλή ευκαιρία στο 9ο game για να τελειώσουν το ματς με double break, αλλά τελικά το έκαναν στο σερβίς του Στέφανου, στο 10ο game.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπαιξαν μαζί σε επίσημο αγώνα στα διπλά Τσιτσιπάς και Κοκκινάκης, οι οποίοι βεβαίως γνωρίζονται πολλά χρόνια και έχουν και μια πολύ καλή σχέση.

Αμφότεροι έχουν μεγάλη εμπειρία από το διπλό, με τον Τσιτσιπά να έχει κερδίσει 250άρι με τον αδερφό του Πέτρο, 500άρι στο Ακαπούλκο με τον Feliciano Lopez και ήταν φιναλίστ σ' αυτό το τουρνουά, το 1000άρι του Μαϊάμι, με τον Wesley Koolhof το 2019. Ο Κοκκινάκης έχει κατακτήσει Grand Slam στο διπλό, μαζί με τον Νικ Κύργιο στην Αυστραλία το 2022.

Τα αποτελέσματα της πρώτης τους συνεργασίας ήταν εντυπωσιακά και αναμένουμε τον 2ο γύρο του Miami Open, όπου θα αντιμετωπίσουν το Νο.3 ζευγάρι του ταμπλό, τον Αμερικανό Rajeev Ram και τον Βρετανό Joe Salisbury.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots