ATP
Έκανε σκόνη τον Zverev o Alcaraz! (vids)

 
Έκανε σκόνη τον Zverev o Alcaraz! (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 - 3:20

Ο Carlos Alcaraz έχασε μόλις 4 games από τον Alexander Zverev και έκλεισε το μεγάλο ματς με τον Jannik Sinner στα ημιτελικά του Indian Wells.

Σε ένα παιχνίδι που σημαδεύτηκε από τη μεγάλη διακοπή λόγω... εισβολής μελισσών (!), ο Carlos Alcaraz κυριάρχησε όταν συνεχίστηκε και πήρε τη νίκη επί του Alexander Zverev με 6-3, 6-1.

Συγκεκριμένα, η διακοπή είχε συμβεί στο ξεκίνημα του 3ου game, με το σκορ στο 1-1. Εκατοντάδες μέλισσες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες αποχώρησαν απ' αυτόν, μένοντας στα αποδυτήρια για περισσότερα από 90 λεπτά!

Όταν τελικά απομακρύνθηκαν οι μέλισσες, οι δυο παίκτες επέστρεψαν στο γήπεδο, με τη διακοπή να είναι κοντά στις 2 ώρες, αν συμπεριλάβουμε και το νέο ζέσταμα που χρειάστηκαν οι παίκτες.

Ο Alcaraz κέρδισε τα 3 πρώτα games μετά την επανέναρξη του παιχνιδιού και προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ. Δεν αντιμετώπισε ούτε ένα break point σε ολόκληρο το ματς ο Ισπανός, για να φτάσει με ασφάλεια στο 6-3 στο 1ο σετ και να προηγηθεί στη συνέχεια με 4-0 στο 2ο σετ, καθαρίζοντας το παιχνίδι.

Με τον εμφατικό αυτό τρόπο ο Alcaraz έκλεισε έναν σπουδαίο ημιτελικό στο Indian Wells, με αντίπαλο τον Jannik Sinner, που θα γίνει το Σάββατο.

Θυμίζουμε πως εκτός από τον τίτλο, ο Alcaraz και ο Sinner θα παίξουν και για το Νο.2 της παγκόσμιας κατάταξης, που θα ξεκαθαρίσει πια μετά απ' αυτό το παιχνίδι.

Ο Sinner, ακόμα αήττητος στη χρονιά (16-0), έχει κερδίσει 4 φορές τον υπερασπιστή του τίτλου στο Indian Wells, Alcaraz, σε 7 αναμετρήσεις (4-3), συμπεριλαμβανομένων και των δυο τελευταίων, που ήταν επίσης ημιτελικοί, στο Μαϊάμι και στο Πεκίνο πέρσι. Επίσης πέρσι είχαν παίξει και στα ημιτελικά του Indian Wells, με τον Alcaraz να πετυχαίνει τότε την τελευταία νίκη του κόντρα στον Ιταλό.

Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο, όπως και ο άλλος ημιτελικός των ανδρών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots