ATP
Ούτε ο Shelton δεν σταμάτησε τον Sinner (vids)

 
Ούτε ο Shelton δεν σταμάτησε τον Sinner (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tennisnews team Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 - 5:48

O Jannik Sinner βρήκε σθεναρή αντίσταση για ένα σετ από τον Ben Shelton, αλλά την ξεπέρασε και έφτασε τις 18 διαδοχικές νίκες στο tour. Στα προημτιελικά του Indian Wells και ο Alexander Zverev.

Παραμένει αήττητος στη φετινή σεζόν ο Jannik Sinner, ο οποίος έκανε το 15 στα 15 επικρατώντας του Ben Shelton με 7-6 (4), 6-1.

Ο πρωταθλητής του Australian Open έφτασε τις 18 συνεχόμενες νίκες στο tour. Στο 1ο σετ δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον Shelton, που κατάφερε να επιστρέψει από το 5-3, να σώσει ένα set point στο σερβίς του Ιταλού στο 5-4, 40-30, αλλά και τριπλό break point στο 5-5, 0-40, για να προηγηθεί με 6-5 στο 1ο σετ!

Σε ένα πολύ δύσκολο σημείο, ο Sinner έδειξε τι σπουδαίος πρωταθλητής που είναι, αφού ανταποκρίθηκε με ένα love service game και στο tie-break προηγήθηκε με 3-0, κερδίζοντας 7 διαδοχικούς πόντους. Ο Shelton κατάφερε να επιστρέψει για μια τελευταία φορά και να ισοφαρίσει σε 4-4, αλλά ο 22χρονος Ιταλός κέρδισε τους 3 επόμενους πόντους και τελικά έβαλε τέλος στο σετ.

Διαφορετική ήταν η ιστορία του 2ου σετ, όπου ο Shelton δεν μπόρεσε να συνεχίσει να κοιτάζει τον Sinner στα μάτια. Ο Ιταλός πήρε το σετ με 6-1 και στο μοναδικό game που έχασε είχε break point (!), για να "κλειδώσει" τη νίκη του σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Στα προημιτελικά του Indian Wells, o Sinner θα αντιμετωπίσει τον Jiri Lehecka, που λίγες ώρες πριν είχε κερδίσει τον Στέφανο Τσιτσιπά με 6-2, 6-4. Κάνει τρομερό τουρνουά ο Τσέχος, που δυο μέρες πριν είχε κερδίσει και τον Andrey Rublev, επίσης με 2-0 σετ.

Στα προημιτελικά μπήκε και ο Alexander Zverev, που πήρε το μεγάλο ντέρμπι με τον Alex De Minaur, τον οποίο κέρδισε με 5-7, 6-2, 6-3. Ο Zverev θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον υπερασπιστή του τίτλου, Carlos Alcaraz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots