ATP
Indian Wells: Αποσύρθηκε ο Nadal

 
Indian Wells: Αποσύρθηκε ο Nadal
tn team Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2024 - 13:04

Παρότι προετοιμάστηκε τις τελευταίες ημέρες στο Indian Wells και έπαιξε τον φιλικό αγώνα με τον Carlos Alcaraz στο Λας Βέγκας, ο Rafael Nadal ανακοίνωσε πως δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε σ' αυτό το τουρνουά, κάνοντας ένα νέο πισωγύρισμα.

Ο Nadal θα έδινε τα ξημερώματα της Παρασκευής τον πρώτο του αγώνα στο Indian Wells, ωστόσο αποσύρθηκε από τη διοργάνωση την τελευταία στιγμή και πλέον το ενδιαφέρον του στρέφεται στη χωμάτινη σεζόν.

"Με μεγάλη λύπη πρέπει να αποσυρθώ από αυτό το καταπληκτικό τουρνουά στο Indian Wells. Όλοι ξέρουν πόσο μου αρέσει αυτό το μέρος και πόσο μου αρέσει να παίζω εδώ. Αυτός είναι επίσης ένας από τους λόγους που ήρθα πολύ νωρίς στην έρημο για να προπονηθώ και να προσπαθήσω να ετοιμαστώ", έγραψε στη δημοσίευσή του ο 37χρονος Ισπανός.

"Δούλεψα σκληρά και προπονήθηκα και όλοι ξέρετε ότι έκανα ένα τεστ αυτό το Σαββατοκύριακο, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο σε μια τόσο σημαντική διοργάνωση. Δεν είναι εύκολη απόφαση, είναι σκληρή στην πραγματικότητα, αλλά δεν μπορώ να πω ψέματα στον εαυτό μου και στους χιλιάδες θαυμαστές. Θα μου λείψετε όλοι και είμαι σίγουρος ότι το τουρνουά θα έχει μεγάλη επιτυχία", πρόσθεσε.

Θυμίζουμε πως ο Nadal έπαιξε για 1η φορά μετά από έναν χρόνο στο 250άρι του Μπρίσμπεϊν στις αρχές της χρονιάς, όπου όμως μετά από μια έντονη εβδομάδα προέκυψε ο τραυματισμός του στο ισχίο, με αποτέλεσμα να χάσει το Australian Open και να μην αγωνιστεί έκτοτε.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots