ATP
Συνεχίζεται η υπεράσπιση για τον Medvedev στο Ντουμπάι (vids)

 
Συνεχίζεται η υπεράσπιση για τον Medvedev στο Ντουμπάι (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024 - 19:23

O Daniil Medvedev επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Lorenzo Sonego με 3-6, 6-3, 6-3, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships. Εκεί θα είναι και ο Andrey Rublev, ενώ εκτός έμεινε ο Karen Khachanov.

O Medvedev, Νο.1 στο ταμπλό και περσινός πρωταθλητής στο Ντουμπάι, επιβλήθηκε του Sonego με 3-6, 6-3, 6-3 και εξασφάλισε την παρουσία του στους αυριανούς προημιτελικούς της ΑΤΡ 500 διοργάνωσης.

Ο φιναλίστ του Australian Open μπορεί να έμεινε πίσω με σετ, δεν έχασε όμως την ψυχραιμία του και στα δυο επόμενα σετ ήταν αισθητά καλύτερος. Δεν απειλήθηκε με break point σε κανένα από τα δυο σετ, για να "σπάσει" μια φορά το σερβίς του Ιταλού στο 2ο και άλλες 2 στο 3ο, φτάνοντας στην ανατροπή με τη συμπλήρωση 2 ωρών αγώνα.

Στα προημιτελικά του Dubai Tennis Championships, o Medvedev θα αντιμετωπίσει τον Alejandro Davidovich Fokina, που κέρδιζε τον Jakub Mensik με 7-6 (7), 1-0 όταν ο 18χρονος εγκατέλειψε το ματς.

Στο μεταξύ, μια θέση στην 8άδα έκλεισε και ο Andrey Rublev, ο οποίος κέρδισε τον Arthur Cazaux με 6-4, 6-4. Επόμενος αντίπαλος για τον Ρώσο, Νο.2 στο ταμπλό, θα είναι ο Sebastian Korda, που συνέτριψε τον Botic Van De Zandschulp με 6-1, 6-0.

Εκτός προημιτελικών έμεινε το Νο.4 του ταμπλό, Karen Khachanov, που ηττήθηκε από τον Jiri Lehecka με 6-7 (6), 7-6 (5), 6-4. Ο Khachanov είχε 5 χαμένα match points στο 2ο σετ, ενώ στο 3ο σετ είχε προηγηθεί με 4-2!

Στα προημιτελικά ο Lehecka θα αντιμετωπίσει τον Alexander Bublik, Νο.7 στο ταμπλό, που μετά από δυο κλειστά σετ απέκλεισε τον Tallon Griekspoor με 7-6 (8), 7-6 (2).

Τέλος, ο Ugo Humbert επιβλήθηκε του Andy Murray με 6-2, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση τον Hubert Hurkacz, Νο.3 στο ταμπλό, που στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας κέρδισε τον Christopher O'Connell με 7-6 (5), 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots