ATP
Djokovic: "O Nadal επιστρέφει για να κερδίσει Grand Slam"

 
Djokovic: "O Nadal επιστρέφει για να κερδίσει Grand Slam"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 - 10:12

Ο Novak Djokovic είναι πεπεισμένος πως ο Rafael Nadal δεν θα επέστρεφε στο tour, αν δεν ήταν σε θέση να διεκδικήσει ακόμα ένα Grand Slam.

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Ριάντ αναφορικά με την επιστροφή του Rafael Nadal στο tour, o Novak Djokovic είπε: "Πάντα περιμένω τα καλύτερα από τον Rafa. Κάποιοι πίστευαν πως είχε έρθει το τέλος του, όπως έκαναν και με εμένα, αλλά και οι δυο τους έχουμε αποδείξει ότι έκαναν λάθος."

Και συνέχισε: "Δεν είναι ο τύπος του παίκτη που θα επέστρεφε στο tour απλά για να παίξει σε ένα μέσο επίπεδο. Θέλει να είναι ο καλύτερος, γι' αυτό και είναι αυτός που είναι. Είναι ένας θρύλος και είμαι σίγουρος ότι η προπόνηση και η προετοιμασία του στοχεύουν στην κατάκτηση ενός Grand Slam τίτλου."

Ο Djokovic βρέθηκε στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για να δώσει έναν πολύ δυνατό αγώνα επίδειξης με τον Carlos Alcaraz, από τον οποίο έχασε με 4-6, 6-4, 6-4. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε μετά το ματς, αναφέρθηκε επίσης και στον Nadal.

"Είναι πολύ σπουδαία νέα για το τένις η επιστροφή του Rafa. Δεν μπόρεσε να παίξει σχεδόν καθόλου την περσινή χρονιά, αλλά είναι ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του αθλήματος. Θέλουμε να τον δούμε να παίζει όσο το δυνατόν περισσότερο και ελπίζω να μπορέσουμε να έχουμε ωραίους αγώνες εναντίον του, τόσο εγώ όσο και ο Carlos. Θα ήταν απίστευτο για εμάς, αλλά και για το άθλημα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots