ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα των ημιτελικών

 
ATP Finals: Το πρόγραμμα των ημιτελικών
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 - 23:45

Με τους ημιτελικούς θα συνεχιστεί σήμερα το ATP Finals στο Pala Alpitour του Τορίνου. Πότε και πού θα δείτε τα ματς.

Ημέρα ημιτελικών σήμερα στο ATP Finals, όπου γίνεται μια σπουδαία διοργάνωση και δεν είναι τυχαίο πως οι 4 κορυφαίοι της σεζόν ήταν και οι καλύτεροι του τουρνουά, αφού θα είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν σήμερα τα δυο εισιτήρια για τον τελικό.

Στις 15:30 θα γίνει ο πρώτος αγώνας, μεταξύ του τοπικού ήρωα, Jannik Sinner, και του Daniil Medvedev. O Sinner είναι ο μόνος παίκτης που πέρασε χωρίς ήττα από το round robin (3-0) και θα επιχειρήσει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και το τρομερό τουρνουά που κάνει.

Απέναντι στον Medvedev χάνει στο head-to-head με 2-6, αλλά τον έχει κερδίσει στις 2 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις τους (ήταν 0-6 πριν απ' αυτές), στον τελικό του Πεκίνου τον Σεπτέμβριο και στον τελικό της Βιέννης τον Οκτώβριο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, ήταν για τελικούς.

Στις 22:00 θα αρχίσει ο άλλος ημιτελικός, μεταξύ των δυο κορυφαίων της χρονιάς και της παγκόσμιας κατάταξης, Novak Djokovic και Carlos Alcaraz.

Και τις 4 φορές που συναντήθηκαν οι δυο τους μας προσέφεραν πολύ σπουδαίες μάχες, ενώ μοιράζονται τις νίκες στα μεταξύ τους ματς, έχοντας από 2. Ο Djokovic είχε κερδίσει την πιο πρόσφατη, στον επικό τελικό του Σινσινάτι με 5-7, 7-6 (7), 7-6 (4), ενώ ο Alcaraz είχε κερδίσει την προηγούμενη, που ήταν ένας ακόμα συγκλονιστικός τελικός στα 5 σετ στο Wimbledon τον περασμένο Ιούλιο.

Και οι δυο ημιτελικοί όπου το μονού, όπως και του διπλού, θα μεταδοθούν ζωντανά από το COSMOTE SPORT 6HD.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (18/11):

Centre Court:
13:00 Granollers/Zeballos [5] v. Bopanna/Ebden [3] COSMOTE SPORT 6HD
15:30 Jannik Sinner [4] v. Daniil Medvedev [3] COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Ram/Salisbury [6] v. Gonzalez/Roger-Vasselin [4] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Carlos Alcaraz [2] v. Novak Djokovic [1] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots