ATP
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τετάρτης

 
ATP Finals: Το πρόγραμμα της Τετάρτης
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 - 9:31

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ Daniil Medvedev και Alexander Zverev, την ώρα που Carlos Alcaraz και Andrey Rublev θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στο τουρνουά. Δείτε το πρόγραμμα της Τετάρτης για το ATP Finals.

Στις 15:30 το μεσημέρι θα γίνει η πρώτη από τις δυο αναμετρήσεις της ημέρας, μεταξύ του Alcaraz και του Rublev. Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν οι δυο τους και θα είναι σε μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις, σε ένα ματς όπου η νίκη αποτελεί μονόδρομο και για τους δυο, για να παραμείνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Το βράδυ, στις 22:00 ώρα Ελλάδας, θα γίνει ο άλλος αγώνας της 2ης αγωνιστικής του Red Group, μεταξύ του Medvedev και του Zverev. Πρόκειται για ένα ντέρμπι κορυφής, αφού ο νικητής θα βρίσκεται στην 1η θέση του ομίλου με ρεκόρ 2-0 νίκες και πιθανώς να βρεθεί και από απόψε στα ημιτελικά του τουρνουά.

Θα είναι η 18η φορά που θα αναμετρηθούν Medvedev και Zverev, με τον Medvedev να έχει κερδίσει τις 10 από τις 17 προηγούμενες μονομαχίες τους (10-7). Πιο πρόσφατα έπαιξαν στα ημιτελικά του Πεκίνου τον Σεπτέμβριο, με τον Medvedev να παίρνει τη νίκη στα 2 σετ.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (15/11):

Centre Court:
15:30 Carlos Alcaraz [2] v. Andrey Rublev [5] COSMOTE SPORT 6HD
22:00 Daniil Medvedev [3] v. Alexander Zverev [7] COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots