ATP
Ο Κύργιος πιάνει δουλειά ως σχολιαστής και προκαλεί αντιδράσεις

 
Ο Κύργιος πιάνει δουλειά ως σχολιαστής και προκαλεί αντιδράσεις
tn team Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 - 10:06

Ο Νικ Κύργιος θα σχολιάσει τους αγώνες του ATP Finals την ερχόμενη εβδομάδα και υπάρχει μια μεγάλη μερίδα του τενιστικού κοινού που δεν πήρε και τόσο καλά αυτή την απόφαση.

Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στην επαγγελματική ζωή του Κύργιου, που ούτως ή άλλως αυτή τη σεζόν ασχολήθηκε πολύ περισσότερο με άλλα πρότζεκτ και όχι με το τένις, αφού οι τραυματισμοί του επέτρεψαν να δώσει μόνο έναν αγώνα.

Από αυτή την Κυριακή, ο Κύργιος θα σχολιάζει τους αγώνες του ATP Finals για το Tennis Channel, όπως γνωστοποιήθηκε αυτή την εβδομάδα.

Ήταν μια είδηση που δεν είχε την αποδοχή όλων των φιλάθλων. Αρκετοί ήταν εκείνοι που αντέδρασαν και θύμισαν στον υπόλοιπο κόσμο, πως πρόκειται για έναν άνθρωπο που νωρίτερα αυτή τη χρονιά είχε δηλώσει ένοχος ενώπιον του δικαστηρίου για επίθεση κατά της πρώην συντρόφου του.

"Είναι ο ίδιος Νικ Κύργιος που δήλωσε ένοχος νωρίτερα φέτος, για επίθεση στην κοπέλα του; Ποιος είχε τη φαεινή ιδέα και τι μήνυμα στέλνει με αυτό;" ήταν ένα από τα πολλά παρόμοια σχόλια που γράφτηκαν στο Twitter.

"Ο Κύργιος παραδέχτηκε την ενοχή του για επίθεση στην κοπέλα του κι ανταμείβεται με αυτό;" έγραψε κάποιος άλλος, ενώ κάποιοι στάθηκαν και στο ότι ο Κύργιος συνηθίζει να κάνει υποτιμητικά σχόλια για τους συναδέλφους του μέσω των social media και να ανοίγει διαμάχες, ως εκ τούτου αποτελεί τον πλέον ακατάλληλο γι' αυτή τη δουλειά.

Με δεδομένο πάντως πως ο Κύργιος "πουλάει" στο ευρύ κοινό και είχε ανέκαθεν τη δυνατότητα να στρέφει τα βλέμματα πάνω του με τα σχόλια του, είναι σίγουρα επόμενο και λογικό να δεχτεί μια τέτοια πρόταση.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots