ATP
Στο Νο.81 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς!

 
Στο Νο.81 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς!
© actionphoto2100
tennisnews team Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 - 13:08

Μετά την κατάκτηση του 1ου ΑΤΡ τίτλου, οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς σημείωσαν μεγάλες ανόδους στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, με τον πρώτο να πραγματοποιεί και την πρώτη του είσοδο στο Top 100. 55 θέσεις κέρδισε ο Μάρκος Καλοβελώνης.

Μετά και τη μεγάλη επιτυχία τους στην Αμβέρσα, τα αδέρφια Τσιτσιπά έκαναν ένα καλό πρώτο βήμα για τον μεγάλο στόχο τους, που δεν είναι άλλος από το να μπουν αμφότεροι στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που είναι πάντα στο Νο.1 της χώρας μας στα διπλά, κέρδισε 29 θέσεις και έκανε μια εντυπωσιακή πρώτη είσοδο στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας στο Νο.81!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που ούτως ή άλλως θα προκριθεί στους Ολυμπιακούς μέσα από τα μονά, κέρδισε με τη σειρά του 31 θέσεις και βρίσκεται και αυτός κοντά στο Top 100 και συγκεκριμένα στο Νο.115.

Στο Νο.208 της παγκόσμιας κατάταξης των διπλών βρίσκεται ο Μιχάλης Περβολαράκης, ενώ στο Νο.269 σκαρφάλωσε ο Μάρκος Καλοβελώνης, ο οποίος κέρδισε 55 θέσεις, μετά και την πορεία του μέχρι τον τελικό στο Challenger της Shenzhen στην Κίνα.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Στα μονά, πάντα πρώτος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος παρέμεινε στο Νο.7 του κόσμου αυτή την εβδομάδα. Ο Στέφανος Σακελλαρίδης έχασε 2 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.405 του κόσμου, ενώ μια θέση έχασε ο Αλέξανδρος Σκορίλας, που βρίσκεται στο Νο.773.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots