ATP
19-0 και 8άδα ο Nole! (vids)

 
Novak Djokovic
Novak Djokovic © Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2023 - 6:09

Ακόμα ένα ρεκόρ έχει στην κατοχή του από σήμερα ο Novak Djokovic, που κέρδισε για 19η συνεχόμενη φορά τον Gael Monfils!

Παρέμεινε αήττητος απέναντι στον Monfils o Djokovic, ο οποίος νίκησε εύκολα τον Γάλλο με 6-3, 6-2 και βελτίωσε το ρεκόρ του στο συγκεκριμένο match-up στο 19-0!

Πρόσθεσε έτσι ένα ακόμα ρεκόρ στην πλούσια συλλογή του ο Σέρβος, ο οποίος έχει πλέον το head-to-head με τις περισσότερες νίκες και χωρίς ήττα, ξεπερνώντας αυτό του Rafael Nadal, που έχει 18-0 με τον Richard Gasquet.

Ο κάτοχος 23 Grand Slams τίτλων έκανε ένα σταθερό παιχνίδι και έφτασε εύκολα στη νίκη απέναντι σε έναν Monfils που δεν μπορούσε με τίποτα να πάρει εύκολους πόντους πίσω από το σερβίς του. Βρέθηκε πίσω ακόμα και με 5-0 στο 2ο σετ ο Γάλλος, που απέφυγε το bagel και μείωσε σε 5-2. Ο Djokovic κράτησε εύκολα το σερβίς του στη συνέχεια και η δεύτερη προσπάθεια για να κλείσει το ματς ήταν επιτυχημένη, κάνοντάς το σε 68 μόλις λεπτά αγώνα.

Ο Djokovic, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο στο Σινσινάτι την τελευταία φορά που έπαιξε στο τουρνουά, το 2020, συμπληρώνοντας τότε και το career Masters, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά τον Taylor Fritz.

Ο Αμερικανός έμεινε μόνο για 17 λεπτά στο γήπεδο σήμερα, αφού στο υπέρ του 5-0 ο τραυματίας Dusan Lajovic εγκατέλειψε τον αγώνα.

Είναι πάντως κι αυτό ένα match-up το οποίο ελέγχει απόλυτα ο Σέρβος, ο οποίος έχει κερδίσει και τις 6 προηγούμενες συναντήσεις του με τον Fritz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots