ATP
Κυρίαρχος ο Karatsev, άφησε εκτός προημιτελικών τον Medvedev (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Mutua Madrid Open
tennisnews team Τρίτη, 02 Μαϊος 2023 - 15:45

Εκτός 8άδας στη Μαδρίτη έμεινε ο Daniil Medveded καθώς υπέκυψε στον εξαιρετικό Aslan Karatsev, σε ένα τεταμένο κλίμα με πολλά νεύρα.

Με πολύ ένταση πραγματοποιήθηκε η 3η αναμέτρηση για τον 3ο γύρο στο Madrid Open μεταξύ των 2 Ρώσων. Ο Karatsev - o οποίος προέρχεται από τα προκριματικά- ήταν κυρίαρχος του αγώνα, κερδίζοντας τον Medvedev με 7-6 (1), 6-4, σε 1 ώρα και 38 λεπτά.

Για 1η φορά στη καριέρα του θα βρεθεί σε προημιτελική φάση τουρνουά της σειράς Masters 1000 ο Karatsev. Η κορυφαία του επίδοση στο Ισπανικό τουρνουά ήταν το 2021, όταν τότε είχε βρεθεί στον 3ο γύρο. Την ίδια χρονιά να σημειωθεί πως είχε πετύχει και τη κορυφαία πορεία στην καριέρα του, καθώς είχε φτάσει στα ημιτελικά του Australian Open.

Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Νο.121 του κόσμου, και αυτός ήταν ο λόγος που ξεκίνησε από το προκριματικό ταμπλό της Μαδρίτης, έχοντας πετύχει μέχρι στιγμής 6 νίκες στη διοργάνωση.

Στον επόμενο γύρο και για μια θέση στα ημιτελικά θα περιμένει τον νικητή από τη μάχη μεταξύ των, Taylor Fritz και Zhang Zhizhen που θα γίνει στη συνέχεια.

Από την άλλη πλευρά ο Medvedev πραγματοποίησε τη καλύτερη του πορεία στη Μαδρίτη φτάνοντας για 1η φορά σε 4ο γύρο στο Ισπανικό Masters.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots