ATP
"Ζωντανός" για Τορίνο ο Fritz, εκτός ο Sinner (vids)

 
"Ζωντανός" για Τορίνο ο Fritz, εκτός ο Sinner (vids)
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 - 18:34

O Taylor Fritz κέρδισε στην πρεμιέρα του στο Παρίσι και διατήρησε ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες που έχει για πρόκριση στο ATP Finals. Πολύ νωρίς αποχαιρέτησε το Παρίσι ο Jannik Sinner.

O Fritz έπαιξε πολύ καλό τένις και επιβλήθηκε του Alejandro Davidovich Fokina με 7-5, 6-2, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του Paris Masters, διατηρώντας ταυτόχρονα τις ελπίδες του για πρόκριση στο ATP Finals του Τορίνο.

Ο Davidovich Fokina έκανε πρώτος break στην αναμέτρηση και προηγήθηκε με 4-2 στο 1ο σετ. O Fritz  κατάφερε να απαντήσει άμεσα και να ισοφαρίσει σε 4-4, ενώ στο 12ο game έκανε νέο break o Αμερικανός, για να κλείσει το σετ με 7-5.

Ο Fritz συνέχισε να κυριαρχεί στο 2ο σετ, στο οποίο απώλεσε αρχικά ένα προβάδισμα με 2-0 και ισοφαρίστηκε σε 2-2, αλλά κέρδισε τα 4 επόμενα games και "κλείδωσε" τη νίκη του, έπειτα από 89 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Fritz θα περιμένει την αναμέτρηση του Andy Murray με τον Gilles Simon, για να μάθει ποιον θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του παρισινού Masters.

Εκτός 2ου γύρου έμεινε ο Jannik Sinner, ο οποίος ηττήθηκε από τον φορμαρισμένο και προερχόμενο από τα προκριματικά, Marc-Andrea Huesler, με 6-2, 6-3. Ο Ελβετός έκανε ένα άψογο ματς και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Karen Khachanov, που συνέτριψε τον Sebastian Baez με 6-1, 6-1.

Σε ακόμα ένα πολύ καλό απόγευμα ήταν ο Lorenzo Musetti, που κέρδισε τον Marin Cilic με 6-4, 6-4 και θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον Nikoloz Basilashvili. Ο Γεωργιανός απέκλεισε τον προερχόμενο από τα προκριματικά Quentin Halys, με 6-3, 6-4.

Πολύ καλή πρεμιέρα και για τον Richard Gasquet, που επιβλήθηκε του Alex Molcan με 6-3, 6-1 και θα είναι ο πρώτος αντίπαλος του Casper Ruud. O Maxime Cressy με τη σειρά του απέκλεισε τον Diego Schwartzman με 6-3, 6-3 και θα είναι ο αντίπαλος του Novak Djokovic, στην πρεμιέρα του Σέρβου στο τουρνουά.

Ο Cameron Norrie νίκησε τον Miomir Kecmanovic με 6-2, 6-4 και θα περιμένει την αναμέτρηση του Borna Coric με τον Corentin Moutet για να μάθει τον επόμενό του αντίπαλο.

Τέλος, ο John Isner πέτυχε 19 άσους και απέκλεισε τον qualifier Oscar Otte με 6-4, 7-6 (3), για να επιβεβαιώσει την αναμέτρησή του με τον Andrey Rublev στον 2ο γύρο, ενώ ο Yoshihito Nishioka κέρδισε τον Aslan Karatsev με 6-3, 6-4 και θα παίξει με τον Carlos Alcaraz στον 2ο γύρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots